bedrijfsopleidingen nhoc
Onze schoonheidsopleidingen


Speciaal voor bedrijven biedt Schoonheidsschool gepersonaliseerde cursussen aan. Denk bijvoorbeeld aan Visagist, Etaleur, Mode en creatie Allround of Stylist. Onze bedrijfsopleidingen zijn zorgvuldig afgestemd op de organisatiestructuur, van directie tot productie. Zo stippelen we op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en behoeften een gepersonaliseerd traject uit dat aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Maak nu je bedrijfsaccount aan, voeg medewerkers toe en blijf op de hoogte van alle updates en ontwikkelingen binnen jouw trajecten. Naast praktische informatie, zoals de start- en einddata van de opleidingen, volg je via je persoonlijke bedrijfsprofiel personeel makkelijk op en krijg je een gestructureerd overzicht van alle betalingen. Grijp dus snel je kans en maak het verschil voor jouw bedrijf!

Interessante thema's


Veel bedrijven doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen. Al onze docenten zijn ondernemers die jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Zij zorgen ervoor dat je alle tools aangereikt krijgt om voor je bedrijf een meerwaarde te creëren. De opleidingen zijn door hen persoonlijk opgesteld aan de hand van modellen met bewezen doeltreffendheid. Klaar om je veelbelovende medewerker bij te scholen tot visagist? Of zelf je eigen start-up oprichten? Bekijk hieronder enkele van onze populairste thema's en get down to business!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0