bedrijfsopleidingen nhoc

Management & beauty binnen jouw bedrijf

Speciaal voor bedrijven biedt Schoonheidsschool strategische trainingen aan. Denk bijvoorbeeld aan Etaleur, Mode en Creatie Allround of Stylist.

Onze bedrijfsopleidingen zijn zorgvuldig afgestemd op de organisatiestructuur, van directie tot productie. Op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en behoeften stellen we een persoonlijk traject samen dat aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Maak nu je bedrijfsaccount aan, voeg medewerkers toe en blijf op de hoogte van alle updates en ontwikkelingen binnen jouw trajecten. Naast praktische informatie, zoals de start- en einddata van de opleidingen, is het mogelijk om medewerkers te monitoren via je persoonlijke bedrijfsprofiel. Bovendien krijg je een gestructureerd financieel overzicht. Grijp dus snel je kans en investeer in de groei van jouw bedrijf!

Interessante thema's

Veel bedrijven doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen. Onze docenten zijn ondernemers met een brede expertise en jarenlange ervaring met styling & beauty. Zij zorgen ervoor dat je alle tools aangereikt krijgt om voor je organisatie een meerwaarde te creëren. De opleidingen zijn persoonlijk samengesteld op basis van modellen die bewezen doeltreffend zijn.

Jouw bedrijf onderscheiden van de concurrent? Bekijk hieronder een aantal populaire bedrijfsthema's en get down to business!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-