Ontdek Black Friday November

Happy Black Friday! Een hele maand lang lieten we tijdens onze Black November de kortingen stijgen om jou de beste deals te geven. Maar bij onze school doen we er graag nog een schepje bovenop. Vanaf Black Friday (25/11) tot en met Cyber Monday (28/11) krijg jij kortingen tot wel 70% (!) op onze opleidingen.

Dit is jouw moment! Claim nog snel een van de allerlaatste plekjes in jouw favoriete opleiding en zet de volgende stap richting een succesvolle toekomst. Grijp nu je kans of verlies je korting.

Door een opleiding bij ons te volgen, kies je voor werkzekerheid en ben je zeker van een mooie carrière. Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en dragen hun kennis graag over aan jou! Zo ben je perfect voorbereid op je nieuwe droombaan en komt jouw cv altijd bovenaan de stapel te liggen. Ook zin in een nieuw avontuur? Schrijf je nu in en profiteer van een uitzonderlijke korting op onze cursussen!

Ontdek onze opleidingen

Thuisstudies

Om een kwalitatieve en tijdelijke opvolging te bieden, aanvaarden de docenten een beperkt aantal studenten die ze dan intensief begeleiden. Grijp je kans en volg samen met een persoonlijke begeleider jouw cursus op afstand.


​​​​​​​

Actievoorwaarden

  • Per inschrijving mag er één korting worden toegepast. Indien er meerdere kortingen van toepassing zijn, geldt de hoogste korting. De korting is dus niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Om gebruik te maken van deze actie, dient het lesgeld bij inschrijving volledig te worden voldaan.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen.
  • Voor studenten die al zijn ingeschreven voor een opleiding, is het niet mogelijk om gebruik te maken van hun herroepingsrecht om van deze of een hogere korting gebruik te maken. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0