blog-post

NHBO opent nieuwe opleidingslocatie Zwolle!

Een wel heel erg leuk nieuwtje tijdens de start van dit mooie voorjaar: NHBO opent binnenkort de deuren van haar nieuwe opleidingslocatie in Zwolle!
 
Business Centre Nederland (BCN) begint in mei met de bouw van een nieuwe vestiging aan Lubeckplein 20 in Zwolle. NHBO zal hier in september 2019  haar nieuwe opleidingsruimtes faciliteren. De locatie is ideaal bereikbaar. Zowel voor onze cursisten die met het ov reizen als diegenen die met de auto komen. Het pand bevindt zich namelijk vlak naast het NS-station van Zwolle en er is veel parkeergelegenheid onder het Lubeckplein.
 
Start opleidingen Zwolle
 
Dankzij het openen van deze nieuwe locatie kun je onze klassikale opleidingen niet alleen dichterbij jouw woonplaats volgen, maar zullen ze ook vaker van start gaan gedurende het jaar.  Om dit heugelijke nieuws te vieren, kun je vanaf september 9 populaire opleidingen volgen  op deze spiksplinternieuwe locatie in Zwolle.
 
Andere locaties
 
Andere opleidingslocaties van NHBO in deze omgeving zijn Groningen en Arnhem. Maar ook in andere steden, verspreid door Nederland, volg je een van onze klassikale opleidingen: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Breda.

Delen

Auteur

Bob van Dongen | 2019-04-02

Blog Tags


Verwante Cursussen

Gewichtsconsulent, Administratief Medewerker, Nagelstyling (Allround), Visagie (Basis), Aquarelleren, Toon alle verwante cursussen

Studierichtingen

Administratie & Onthaal, Schoonheidsverzorging, Mode & Styling, Management & Bedrijfsvoering, Tekenen & Schilderen, Toon alle categorieën
SCHRIJF JE NU IN CONTACT