blog-post

Zo vind je de NHBO-opleiding die het best bij jou past

Denk je erover om een opleiding van NHBO te gaan volgen, maar ben je er nog niet uit wat voor jou de beste studiekeuze is? Geen zorgen, je hoeft de beslissing niet alleen te maken. Met deze vijf stappen helpen we jou een eind op weg.
 
Stap 1: vergelijk opleidingen binnen één thema
In het thematisch overzicht van onze cursussen kun je een onderwerp opzoeken dat jou interesseert. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cursus binnen de bedrijfswereld, de gezondheidszorg of de creatieve sector? Dan kun je op deze pagina meteen alle bijpassende opleidingen vergelijken. Tip: kijk ook eens naar de toekomstmogelijkheden die de opleidingen bieden. Zo weet je meteen of een studie past bij wat jij wil leren.
 
Stap 2: bepaal waar je wil studeren
Naast klassikale opleidingen biedt het NHBO ook thuisstudies aan. Voor de juiste studiekeuze is het belangrijk om te weten waar jij het beste studeert. Leer je het liefst aan je eigen bureau, of helpt het jou juist om met anderen in de les te zitten? Als je dit weet, kun je gerichter zoeken in het opleidingsaanbod. Hou er ook rekening mee dat klassikale opleidingen specifieke startdata hebben en in bepaalde steden worden gegeven. Met thuisstudies ben je vrij om te beginnen waar en wanneer je wil.
 
Stap 3: bepaal hoe lang je wil studeren
Bij sommige cursussen sta je na een aantal lesdagen al buiten met een diploma. Andere opleidingen kunnen meerdere weken of zelfs maanden duren. Kies je voor een allround opleiding, dan combineer je bovendien verschillende cursussen binnen een thema en word je opgeleid tot een professional met veel verschillende vaardigheden. Omdat de duur van de opleidingen dus verschilt, is het goed om van tevoren te bedenken hoeveel tijd je hebt of wil vrijmaken in je agenda.
 
Stap 4: download een gratis brochure of lees een proefhoofdstuk
Is je interesse voor een van de opleidingen inmiddels gewekt? Dan wil je er vast alle ins en outs over weten. Om een goed beeld te krijgen van de inhoud van de lessen kun je van de meeste cursussen een gratis brochure downloaden of een proefhoofdstuk lezen. Zo weet je nog beter waar je aan begint. Als je daarna nog steeds honger hebt naar informatie, kun je over sommige opleidingen ook filmpjes bekijken of blogs lezen.
 
Stap 5: praat eens met de opleidingsconsulenten
Blijf je toch zitten met een vraag, kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen of neem contact op met onze opleidingsconsulenten. Hun hemd is er om van het lijf te vragen. Je kunt ze bellen op 020-4230770, mailen via het contactformulier of een bericht sturen in de live chat. Voor meer informatie kun je ook langskomen bij onze kantoren in Amsterdam (Naritaweg 225), Rotterdam (K.P. van der Mandelelaan 90) en Breda (Marksingel 2A). De kantoren zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Aarzel niet om contact op te nemen, want wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Delen

Auteur

Bob van Dongen | 2019-06-04

Blog Tags


Verwante Cursussen

Gewichtsconsulent, Administratief Medewerker, Nagelstyling (Allround), Visagie (Basis), Aquarelleren, Toon alle verwante cursussen

Studierichtingen

Administratie & Onthaal, Schoonheidsverzorging, Mode & Styling, Management & Bedrijfsvoering, Tekenen & Schilderen, Toon alle categorieën
SCHRIJF JE NU IN CONTACT