Campus Hasselt (Simpernel)

Simpernelstraat 27, Hasselt , BE

freeWifi

generalInfo

Campus Hasselt is zowel een leslocatie als een secretariaat. Je kan er terecht voor informatie over alle opleidingen, het inkijken van de cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten, enzovoort. Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Hasselt. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen in Hasselt? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.

trainingAdvice
  • monday: 10:00 - 17:00
  • tuesday: closed
  • wednesday: closed
  • thursday: closed
  • friday: closed
  • saturday: closed
  • sunday: closed
lessonPlanning

lessonPlanningText

Campus Simpernelstraat ligt in een rustige wijk en groene omgeving langs het Albertkanaal. De campus is eenvoudig bereikbaar.
 
Adres
Simpernelstraat 27
3511 Hasselt

In dit stijlvol, modern pand kan je prachtige lokalen huren die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en vele andere vakgebieden. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen. Er is zelfs een uitgeruste keuken te huur.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Deze locatie is makkelijk te bereiken met buslijn H3 (halte "Kuringen Kanaalbrug” of "Kuringen Simpernelstraat”). Aan de campus zelf is er ruim parkeerplaats.

directions


Car

De campus is gelegen vlak bij de E313. Je neemt afrit 27 "Hasselt-West". Aan de campus is er voldoende parkeerplaats. Geef volgend adres in op je GPS-toestel:
 
Simpernelstraat 27
3511 Hasselt (Kuringen)

Bus/Tram

Kom je met de bus? Neem dan lijn H13. De dichtstbijzijnde halte is "Kuringen Kanaalbrug". Van hieruit wandel je op zes minuutjes tot aan de campus.

Train

Kom je met de trein? Stap af aan het station van Hasselt. Neem daarna buslijn lijn H13 en stap af aan halte "Kuringen Kanaalbrug". Van hieruit wandel je op zes minuutjes tot aan de campus.

coursesIn Hasselt

startdataEmpty

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0