teacherLabel

Froukje De Vries

4.3 / 5
Deze cursus is ontwikkeld door Froukje Koeckhoven–de Vries. "Ik ben 25 jaar werkzaam in het kappersvak, heb 15 jaar lang een eigen kapsalon gehad en daarnaast ben ik al 25 jaar werkzaam als docent Uiterlijke Verzorging. Vanuit deze ervaring schrijf ik deze opleiding, zodat jonge ambitieuze studenten zich kunnen opleiden tot kapper in het prachtige kappersvak. Een vak vol nieuwe trends, mode, styling en persoonlijke ontwikkeling."

"Tijdens deze cursus kun jij je gaan ontwikkelen als kapper, als eigen ondernemer, of misschien wel studiomedewerker bij een bekend kappersmerk. Je hebt binnen het kappersvak meerdere mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen. De cursus omvat alle theoretische aspecten en praktische vaardigheden die je tevens in het kapsalon moet gaan ontwikkelen. Laat je inspireren om een getalenteerde kapper te worden. Veel succes met je opleiding!"
readMore

Froukje De Vries givesCourses

Kappersassistent

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie Kappersassistent en studeer op je eigen tempo.

Kapper

homeLabel

study247

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses