teacherLabel

Kim Lemmen

4.2 / 5
Na haar studies in Nederland heeft onze docente Kim Lemmen, haar masteropleiding sociologie in Leuven voltooid. Nadien heeft ze verschillende onderwijsopdrachten gehad, gaande van huiswerkbegeleider tot docente in het volwassenonderwijs.
“Dankzij al die ervaring heb ik naast mijn gewone jobs ook veel van mijn tijd gestoken in het ontwikkelen van lesmateriaal voor sociaalpedagogische vakken aan diverse opleidingsinstituten”, zo vertelt Kim.
“Dankzij al die ervaring heb ik naast
readMore

Kim Lemmen givesCourses

Life Coach

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

Life Coach

homeLabel

study247

Met onze thuisstudie Life Coach leer jij snel de kneepjes van het vak.

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses