teacherLabel

Stephanie Opt Roodt

4.6/5

“Ik ben een zeer gemotiveerd en flexibel persoon”, vertelt onze docent Stephanie Op ’t Roodt. ”Daarom dat ik meteen na mijn lerarenopleiding Bio-esthetiek en Haarzorg aan de Erasmushogeschool Brussel aan de slag ben gegaan voor diverse scholen in Vlaanderen.”
 
Stephanie merkte al gauw dat ze nog meer in haar mars had, en is zich vervolgens gaan toespitsen op het schrijven en geven van zeer praktijkgerichte schoonheidscursussen. Bij haar kan je terecht voor een professionele kijk op anatomie en cosmetologie, gelaatsverzorging, huidaandoeningen en nagelafwijkingen. Speciaal voor ons ontwikkelde ze de thuisstudie Nagelstyling, waarin ze al haar kennis en ervaring heeft gebundeld.

teacherGivesCourse Nagelstylist.

Stephanie Opt Roodt givesCourses

undefined

Nagelstylist

Wil jij gelnagels op de juiste manier kunnen plaatsen en verzorgen? Je diploma behalen?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0