eCampus

Moderne leeromgeving

You live, you learn … De professionele wereld evolueert continu. De moderne technologie ook. NHBO Thuisstudie is een kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor professionals. Zowel in de klas als online. De afgelopen maanden hebben we geïnvesteerd in een gloednieuwe online leeromgeving, eCampus, zodat je ook gemakkelijk online kunt studeren.

NHBO Thuisstudie zal blijvend investeren in nieuwe technologieën en trends in de markt, om jou ook online een optimale ervaring te blijven bieden. Zo kan je dus altijd genieten van online studiehulp en -advies.

Online studiebegeleiding

Als student aan NHBO krijg je toegang tot de eCampus; onze digitale leeromgeving. Deze professionele website gebruik je om contact op te nemen met je docent en ter ondersteuning bij het leren van je lesstof. Je vindt hier extra cursusmateriaal in de vorm van bijvoorbeeld oefeningen, interessante documenten, beeldmateriaal, etc.

Belangrijke functies:

Jouw persoonlijke agenda
Berichten, om contact op te nemen met jouw docent
Documenten en links, als voorbeeld of illustratie bij je cursus
Oefeningen, met onmiddellijke feedback van wat je goed of fout doet
Taken, waarmee jouw docent je een opdracht kan doorgeven
Media, bijvoorbeeld videomateriaal.

Antwoord binnen 48 uur

Ook kan je via eCampus communiceren met je docent. Die geeft je persoonlijke feedback op je ingestuurde taken of een extra woordje uitleg bij een oefening.

Bovendien ben je er van verzekerd dat je docent je snel van antwoord voorziet, en dat zelfs binnen 48 uur! Op die manier kan je zonder onderbreking verder werken aan je toekomst en binnenkort je waardevolle diploma behalen.

Kortom: eCampus bevat dus alle tools om van je opleiding een succes te maken!

eCampus gaat ook mobiel met je mee

Om je zo flexibel mogelijk te laten studeren, hebben we de eCampus ook mobiel gemaakt. Zo kun je er overal -waar en wanneer je wilt- toegang krijgen. Studeren in de bieb, in de trein, in een koffietentje… Het kan allemaal!

Kijk op jouw eigen smartphone de didactische filmpjes, stel je docent een vraag, maak on-the-go oefeningen, plan je examen in en geniet volop van de flexibiliteit van een thuisstudie.

Jouw feedback telt

Ben je al student aan onze school en heb je al kennis gemaakt met onze eCampus? Dan horen we heel graag jouw mening via het contactformulier.

Alle feedback is welkom en we luisteren graag naar je opmerkingen om jouw (online) leerervaring nóg beter te maken.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!