Erkenningen

VOLGENS NEDERLANDSE REGELGEVING

De opleidingen voldoen aan alle Nederlandse regelgeving op het gebied van onderwijs en werk. Met de beroepsdiploma's kun je direct solliciteren als werknemer, of een eigen onderneming starten. Je leert namelijk alles wat je moet weten om professioneel in het vak aan de slag te gaan. Je kunt ook direct een eigen zaak opstarten via de Kamer van Koophandel. Dit is heel eenvoudig en hier helpen we jou graag bij.

schoonheidsschool erkend onderwijs

schoonheidsschool iso gecertificeerd

ISO 9001-2008 GECERTIFICEERD

De Schoonheidsschool is bovendien ISO 9001-2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. De opleidingen, het didactisch materiaal en de studiebegeleiding voldoen aan de strengste eisen. De ISO 9001-2008 erkenning is een ijzersterke kwaliteitsgarantie. Dit kwaliteitslabel betekent dus dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en -procedures kunnen aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

INGESCHREVEN BIJ HET CKRBO

De Schoonheidsschool is als onderdeel van NHBO ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De school beschikt over de juiste certificatie en heeft de audit met een positief resultaat afgerond. Ook onze docenten zijn geregistreerd in dit register. Zo ben je zeker van de kwaliteit van jouw opleiding.

CRKBO

Share This Article If You Liked It :)