gratis studieadvies nhoc

Gratis persoonlijk studieadvies

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van een opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van mode, wellness of cosmetica, dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar! Ze geven je gratis persoonlijk studieadvies en beantwoorden al je vragen.

Heb je behoefte aan een persoonlijk ontwikkelingsplan en gerichte coaching, dan is loopbaanbegeleiding mogelijk iets voor jou. Je krijgt dan een persoonlijk begeleider toegewezen die jou ondersteunt bij het behalen van je doelen.

Je ideale opleiding vinden? Zo pak je dat aan!

Kies je favoriete onderwerpen

Bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen. Dit helpt je bij het bepalen van je studierichting.

Ga voor werkzekerheid

Al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk verhogen en maak een lijstje.

Bepaal je niveau

De meeste cursussen zijn geschikt voor iedereen. Is er voorkennis nodig, dan lees je dat terug op de cursuspagina. Bekijk zeker eens onze allround opleidingen, waarbij je jezelf ontwikkelt van beginner tot expert!

Verzamel informatie

Neem de pagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over de voor- en nadelen van elke opleiding. Tip: op de eCampus verzamel je al je favoriete proefhoofdstukken!

Blader een cursus door

Maak een afspraak op het secretariaat om rustig een cursus door te bladeren. Zo weet je precies wat je te wachten staat.


Neem contact op met onze opleidingsadviseurs voor gratis persoonlijk studieadvies. Je bereikt ze via de chatfunctie op deze website, het contactformulier of door te bellen naar 0031 76 8080 550.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-