Bepaal jouw ideale studiemethode

Vind je het leuk om quizjes in te vullen en te ontdekken welk seizoen bij jou past of welk dier je totem is? Dan is deze test helemaal iets voor jou. Beantwoord de vragen en ontdek welke studeermethode het best bij jou past!

Succesverhaal: interview met oud-student Medisch Secretariaat Lydia Renard

In deze blog vertelt onze oud-student Lydia Renard haar succesverhaal. Na het afronden van haar opleiding Medisch Secretariaat gevolgd, kreeg ze een baan waarin ze het nu enorm naar haar zin heeft.

moreInfo

Tien ideeën voor je eigen kostuum tijdens Halloween

Halloween is een goed excuus om helemaal los te gaan. Je outfit, make-up en haar: alles moet tiptop in orde zijn. Om ervoor te zorgen dat jij de show steelt, is het maken van je eigen kostuum natuurlijk het beste idee ooit! In deze blog vind je genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Massagetechnieken uit het Verre Oosten

Al meer dan 4000 jaar worden Chinese massagetechnieken zoals de Tui-Na massage en de Zhi Ya massage – ook wel acupressuur genoemd – toegepast en steeds verder verfijnd. Deze stijlen combineren aspecten van de vertrouwde Westerse massage met de traditionele Chinese geneeskunde.

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses