teacherLabel

Jolieke Ubachs

4.7/5

Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Jolieke Ubachs. In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens de studie ben ik begonnen met het leren van de Adobe programma’s. Dat was destijds nog één van de eerste versies. Sindsdien heb ik dus heel wat versies van Adobe voorbij zien komen! Na mijn opleiding heb ik acht jaar in vast dienstverband gewerkt als designer. Hier maakte ik ontwerpen voor luxe decoratieartikelen die in Azië geproduceerd werden. Deze leveranciers moesten dus aan de slag met mijn Adobe-bestanden.
 
In 2009 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Textilice”. Ik maak nog steeds ontwerpen, maar nu ook voor de interieursector. Daarnaast geef ik les in de Adobe-programma’s. Veel van de lessen zijn gebaseerd op de industrie en wel op het maken van technische tekeningen voor mode of voor het bedrukken van textiele of papieren artikelen.
 
Het maken van ontwerpen, voor welke sector dan ook, gaat tegenwoordig niet meer zonder Adobe. De meest bekende en toegepaste Adobe-programma’s zijn Adobe Illustrator (geschikt voor het maken van vectorillustraties), Adobe Photoshop (speciaal voor beeldbewerking, op basis van pixels) en Adobe InDesign (hét programma om bestanden op te maken voor de grafische industrie.) Deze programma’s gaan hand in hand!

teacherGivesCourse 

Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0