Opleiding

OPLEIDING

Acrylnagels

Wil jij...

 1. Een carrière starten in de beauty en wellnesssector
 2. Leren hoe je stap voor stap acrylnagels aanbrengt en verwijdert
 3. Weten hoe je de pinch-techniek toepast voor het beste resultaat
 4. Leren hoe je het beste met klanten omgaat en adviseert
 5. Je eigen nagelsalon openen of werken bij een nagel- of schoonheidssalon

Nagelstyliste, een beroep met toekomst!

Wel eens DIY-nagels van de drogist gehad? Drie keer raden: die wil je waarschijnlijk niet meer. Leer daarom nu hoe je professioneel acrylnagels kunt zetten. Zo maak je perfect gemanicuurde nagels die hartstikke sterk zijn!

Tijdens de cursus leer je hoe acrylnagels aangebracht worden. Niet alleen dat kun je straks als de beste, je kunt ook nog eens een échte French manicure zetten. Leer ook de perfecte C-curve maken met je pinch-tool voor de mooiste nagelafwerking.

Bye, bye afgekloven nagels. Hallo schitterend verzorgde vrouwelijke nagels!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Klassikaal

  10 lessen

  4 lesuren

  629.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Acrylnagels

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam15/09/201917/11/201909u00 - 13u00Zon
Breda12/10/201914/12/201913u30 - 17u30Zat
Amsterdam31/10/201916/01/202018u00 - 22u00Don
Rotterdam11/11/201927/01/202018u00 - 22u00Maa

PROGRAMMA

opleiding acrylnagels, cursus acrylnagels, workshop acrylnagels, styliste acrylnagels, acrylnagels plaatsen, acrylnagels leren, french manicure, nailart, professioneel acrylnagels

Toekomstmogelijkheden

 • Als nagelstyliste werken bij een nagel- of schoonheidssalon
 • Je eigen nagelsalon openen
 • Workshops en cursussen verzorgen
 • Je eigen nagels of die van vriendinnen doen

Vaardigheden

 • Professioneel acrylnagels plaatsen
 • Omgaan met klanten en adviseren
 • Diverse technieken gebruiken
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Het stap voor stap aanbrengen en verwijderen van acrylnagels
 • Elegante French manicure zetten met behulp van acrylnagels
 • De pinch-techniek correct toepassen voor een uniek resultaat

opleiding acrylnagels, cursus acrylnagels, workshop acrylnagels, styliste acrylnagels, acrylnagels plaatsen, acrylnagels leren, french manicure, nailart, professioneel acrylnagels

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Acrylnagels

Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wat moet ik meenemen naar de lessen?
Ongeveer twee weken voordat jouw eerste les start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie, het rooster van je lesdagen en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Wanneer krijg ik het theoriemateriaal?
De theoriesyllabus krijg je uitgedeeld tijdens de eerste les. Het blijft jouw eigendom, zodat je er thuis in kunt oefenen. Tijdens de laatste les zullen op het examen ook vragen worden gesteld over deze theorie.
Wanneer is het examen?
Je legt tijdens de laatste les examen af. Dit bestaat uit zowel een praktijkopdracht zoals je die in de lessen hebt geleerd en een theoretische test. Hierin word je getoetst op jouw theoretische kennis uit de syllabus die bij de opleiding hoort.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Moet ik een model meenemen?
Tijdens de praktijklessen oefen je vaak op elkaar, maar ook regelmatig op een model. Je dient zelf voor een model te zorgen. Of en wanneer jij een model nodig hebt, hoor je tijdens de eerste les van je docent.
Welke materialen heb ik nodig?
In de lessen werk je met jouw eigen praktijkmaterialen. Je leert er werken met de materialen van jouw keuze en kunt deze direct inzetten om thuis te oefenen. De praktijkmaterialen zitten niet bij ons lesgeld inbegrepen. Je bent vrij om je pakket te bestellen bij de leverancier van jouw keuze. Kijk ook eens op www.schoonheidshandel.com. Hier worden diverse pakketten van verschillende leveranciers aangeboden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Acrylnagels bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Acrylnagels vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen Acrylnagels hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. In samenwerking met onze docenten zijn er echter ook speciaal voor jou pakketten op maat samengesteld. Ga naar beautyblue.nl om je pakket te bekijken en gemakkelijk online te bestellen!

 

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Acrylnagels. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

opleiding acrylnagels, cursus acrylnagels, workshop acrylnagels, styliste acrylnagels, acrylnagels plaatsen, acrylnagels leren, french manicure, nailart, professioneel acrylnagels

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 629.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 679.32 euro in plaats van 629.00 euro. Je bespaart dus 50.32 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 166.44 - Startdatum van je opleiding
 3. € 166.44 - Startdatum van je opleiding + 1 maand
 4. € 166.44 - Startdatum van je opleiding + 2 maanden
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT