Opleiding

OPLEIDING

Afslankingsmassage

Wil jij...

 1. Een nieuwe baan als afslankingsmasseur
 2. Een correcte en professionele afslankingsmassage kunnen geven met een volledige detox tot gevolg
 3. Volledige ontspanning kunnen bezorgen bij jouw klanten
 4. Je massage-expertises uitbreiden
 5. Starten als gewichtsconsulent met als expertise afslankingsmassage

Afslankingsmasseur, een beroep met toekomst!

Wil jij mensen helpen om gewicht te verliezen? Ze een positief gevoel meegeven ter support bij het afvallen? Volg dan de cursus Afslankingsmassage en ondersteun daarmee een meer gezonde levensstijl!

Je leert technieken waarmee je de intense massage geeft en daarmee een detox kunt bereiken. Dankzij massagegrepen die specifieke probleemzones aanpakken, wordt de huid gestimuleerd en gezonder. Je leert hoe je cellulitis aan kunt pakken, en daarnaast doe je kennis op over gezonde voeding. Zo kun jij je klanten een goed voedingsadvies meegeven. Mensen zullen zich fitter en energieker voelen. Het gaat om centimeters verliezen!

Verzorg een professionele afslankingsmassage in je massagesalon of vriendenkring. Schrijf je in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  3 lessen

  3 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Afslankingsmassage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda31/08/201914/09/201913u30 - 16u30Zat
Amsterdam27/09/201911/10/201914u00 - 17u00Vrij
Rotterdam08/10/201929/10/201919u00 - 22u00Din
Breda28/10/201911/11/201919u00 - 22u00Maa
Rotterdam10/11/201924/11/201909u00 - 12u00Zon
Rotterdam28/11/201912/12/201919u00 - 22u00Don

PROGRAMMA

cursus afslankingsmassage, opleiding afvalmassage, workshop afslankingsmassage, afslanken, afslanking, afslankingsmassage, sveltessa, opleiding, cursus, workshop, lessen, school

Toekomstmogelijkheden

 • Afslankingsmasseur in een wellnesscentrum
 • Specialiseer je als afslankingsmasseur voor je eigen zaak
 • Afslankingsexpert
 • Gewichtsconsulent met specialisatie Afslankingmassage

Vaardigheden

 • Een correcte en professionele afslankingsmassage kunnen geven met een volledige detox tot gevolg
 • De typische probleemzones bij zowel vrouwen als mannen efficiënt kunnen aanpakken
 • Je zorgt met je massages voor een goede doorbloeding die het lichaam stimuleert
 • Je ontgift het lichaam. Dode huidcellen en talg worden losgemaakt
 • Ervoor zorgen dat je klanten ontspannen 
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Systemen van het menselijk lichaam
 • Het lymfestelsel
 • Lichaamsbeweging en- verhoudingen en overgewicht
 • Ontgifting van het lichaam
 • De massagegrepen
 • De probleemzones bij mannen en vrouwen
 • De verschillende stappen van een afslankingsmassage
 • Hoe kan je cellulitis en striemen tegengaan
 • Factoren die gewichtsschommelingen beïnvloeden
 • Met welke voeding verlies je het snelst en makkelijkst gewicht?
 • Oefenmomenten

cursus afslankingsmassage, opleiding afvalmassage, workshop afslankingsmassage, afslanken, afslanking, afslankingsmassage, sveltessa, opleiding, cursus, workshop, lessen, school

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Afslankingsmassage

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Afslankingsmassage bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Afslankingsmassage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Wil je thuis graag actief oefenen? Of wil je na je opleiding meteen starten als professioneel massagetherapeut? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen materiaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle producten samen. Via beautyblue.nl koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen. Het is een prima investering in jouw toekomstige massagestudio!

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

cursus afslankingsmassage, opleiding afvalmassage, workshop afslankingsmassage, afslanken, afslanking, afslankingsmassage, sveltessa, opleiding, cursus, workshop, lessen, school

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT