Opleiding

OPLEIDING

Ayurvedische Massage

Wil jij...

 1. Alles leren over het oude, Indsiche Ayurveda
 2. Leren over Oosterse denkwijzen en massagetechnieken
 3. Verschillende soorten Ayurvedische massages kunnen uitvoeren
 4. De gepaste Ayurvedische kruiden en oliën kunnen toepassen
 5. Starten als zelfstandig alternatief masseur met als specialisatie Ayurvedische massage

Ayurvedisch massagetherapeut, een beroep met toekomst!

De kennis van het leven. Dat is de letterlijke vertaling van Ayurveda: een van de oudste gezondheidssystemen ter wereld, afkomstig uit de oude Indische cultuur. Deze traditionele massagetechniek is gericht op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. De warme oliën zorgen voor een kalmerend en relaxerend effect. Je voelt je als herboren!

Tijdens deze cursus maak je kennis met de Oosterse denkwijzen en de Ayurvedische filosofie en visie. Je leert de verschillende soorten Ayurvedische massages kennen en krijgt onder de knie hoe je deze op een professionele manier kan toepassen.

Wil je jezelf en je zaak specialiseren? Gewoon interesse in deze helende massagetechniek? Schrijf je dan snel in voor deze unieke cursus!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  3 lessen

  4 lesuren

  368.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Ayurvedische Massage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam27/10/202010/11/202018u00 - 22u00Din
Rotterdam01/11/202015/11/202010u00 - 14u00Zon

PROGRAMMA

ayurveda, ayurvedische massage, opleiding ayurvedische massage, cursus ayurvedische massage, workshop ayurvedische massage, ayurvedische massage leren, ayurvedische massage technieken, ayurvedische massage specialisatie, cursus holistisch massage

Toekomstmogelijkheden

 • Gespecialiseerd massagetherapeut in een wellnesscentrum
 • Start je eigen massagesalon als gespecialiseerd Ayurvedisch therapeut
 • Alternatief therapeut met als specialisatie Ayurvedische massage

Vaardigheden

 • Verschillende soorten Ayurvedische Massage uitvoeren
 • Zowel het lichaam als de geest van je cliënten in balans brengen
 • De gepaste kruiden en oliën? Jij kan ze uitkiezen en gebruiken
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Oosterse denkwijzen en massagetechnieken
 • De Ayurvedische filosofie en visie
 • De verschillende Ayurvedische massagetechnieken voor specifieke lichaamsdelen
 • Hoe kies ik de gepaste olie?

ayurveda, ayurvedische massage, opleiding ayurvedische massage, cursus ayurvedische massage, workshop ayurvedische massage, ayurvedische massage leren, ayurvedische massage technieken, ayurvedische massage specialisatie, cursus holistisch massage

Onze docenten

Ellen Lenssen

Mijn naam is Ellen Lenssen. Ik geef al ruim 25 jaar verzorgende behandelingen. Ik heb een eigen praktijk in het centrum van Tilburg. Daar verzorg ik ayurvedische behandelingen en ik werk in mijn praktijk met 100% natuurlijke producten. Klanten kunnen bij mij terecht voor een eerlijke behandeling die met passie en heel veel plezier wordt gegeven en waar ik uitsluitend mijn handen en goede natuurlijke producten voor gebruik!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Ayurvedische Massage

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Ayurvedische Massage bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Ayurvedische Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Wil je thuis graag actief oefenen? Of wil je na je opleiding meteen starten als professioneel massagetherapeut? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen materiaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle producten samen. Via beautyblue.nl koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen. Het is een prima investering in jouw toekomstige massagestudio!

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

ayurveda, ayurvedische massage, opleiding ayurvedische massage, cursus ayurvedische massage, workshop ayurvedische massage, ayurvedische massage leren, ayurvedische massage technieken, ayurvedische massage specialisatie, cursus holistisch massage

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 368.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 397.44 euro in plaats van 368.00 euro. Je bespaart dus 29.44 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 270.00 - Bij inschrijving
 2. € 127.44 - Startdatum van je opleiding

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 2 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Ayurvedisch Therapeut bespaar je maar liefst € 100. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Ayurvedisch Therapeut volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

Ayurvedisch Therapeut, massages, therapie, kruiden, Ayurveda, balans

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Ayurvedisch Therapeut

Ayurvedisch Therapeut, massages, therapie, kruiden, Ayurveda, balans

Carrièremogelijkheden

 • Aan de slag gaan als Ayurvedisch coach in een gezondheidscentrum
 • Gespecialiseerd massagetherapeut in een wellnesscentrum
 • Start je eigen massagesalon als gespecialiseerd Ayurvedisch therapeut
 • Alternatief Therapeut met als specialisatie ayurvedische massage
 • ...

Info over deze allround opleiding

Wil je een totaalbeleving Ayurveda aanbieden aan je klanten? Hen begeleiden in de zoektocht naar een Ayurvedische levenstijl? Dan is deze allround opleiding Ayurvedisch therapeut exact wat je zoekt.

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie uit India. De letterlijke vertaling van Ayurveda is: levenskennis. De belangrijkste pijlers waarop deze filosofie steunt, zijn een juiste levenswijze en gezonde voeding. Tijdens deze opleiding dompel je je eerst onder in de herkomst en betekenis van Ayurveda. Daarna leer je coachingstechnieken om je klanten professioneel te begeleiden. Tot slot leer je verschillende soorten Ayurvedische massages toepassen.

Na de opleiding geef jij je klanten gepast advies en keren ze ontspannen huiswaarts.

Programma

Module: Ayurvedisch Coach
Module: Ayurvedische Massage
Word Ayurvedisch therapeut

  Diploma

  Klassikaal

  820.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT