Bewustzijnscoach

3. Leren hoe je deskundig omgaat met percepties
  4. Weten hoe je op een correcte manier met je cliënten communiceert
  5. Flexibel studeren, waar en wanneer je zelf wilt

Bewustzijnscoach, een beroep met toekomst!

Door welk venster bekijk jij de wereld? Hoe kunnen emotionele blokkades doorbroken worden? Wat ervaar je werkelijk en wat dénk je? Onderzoek opvattingen en neem een kijkje in de binnenwereld van mensen tijdens deze thuisstudie bewustzijnscoach.

Wat speelt er zich af onder de oppervlakte? Wat drijft mensen? Wat zijn hun ware verlangens? Wat als dit verstoort is? Als bewustzijnscoach ga je het gevoel dat er ‘iets’ niet klopt van alle kanten bekijken en help je mensen te achterhalen hoe hun ‘harde schijf’ functioneert en update je die met behulp van Psyck-K, hypnotherapie en Neuro Linguistic Programming.

Zelf aan het roer van jouw headquarter staan? Andere mensen helpen hun weg te vinden? Zin in zelfkennis? Schrijf je in!

bewustzijn, bewust, bewustzijnscoach, coach, gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg, perceptie, percepties, begeleiding, begeleider, doelen stellen, emotional freedom techniques, EFT, psych-k, hypnotherapie, hypnotherapeut, neuro linguïstisch progra

• Zelfstandig bewustzijnscoach
  • Werknemer bij een centrum voor geestelijke gezondheidszorg
  • Hulpverlener

• Starten als bewustzijnscoach
  • Je cliënten professioneel begeleiden
  • Correct met je cliënten communiceren

• Je toekomstmogelijkheden als zelfstandig bewustzijnscoach
  • Starten als bewustzijnscoach
  • Omgaan met percepties
  • Je cliënten professioneel begeleiden
  • Correct met je cliënten communiceren
  • The law of attraction & The Secret
  • Omgaan met trauma’s, depressie en schuldgevoelens
  • Leren doelen stellen
  • De juiste partnerkeuze en het stichten van een gezin
  • E.F.T. (Emotional Freedom Techniques)
  • Psych-K
  • Angst als oorzaak van spanningen
  • Omgaan met falen
  • Hypnotherapie
  • Neuro Linguïstisch programmeren

Tinne Sterckx

Bijna 10 jaar geleden heeft onze docent Martine Sterckx haar eigen zaak opgestart waarbij ze cliënten helpt bij het verwerken van trauma’s en bij het omgaan met ADHD, psychologische en lichamelijke klachten. Al die ervaring heeft zij gebundeld in haar cursus Bewustzijnscoach. “Met praktische voorbeelden leg ik aan de cursisten uit hoe ze E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) of Psych-K kunnen aanwenden om mensen met persoonlijke problemen te helpen”, zo legt Martine uit. “Ook bekijken we angst als belangrijke oorzaak van spanningen en leer ik de cursisten hypnotherapie aan.”

Maar je kan ook voor een compleet ander soort cursus bij Martine terecht, namelijk voor de opleiding Eigen Cafetaria Starten, een expertise die ze in een ander leven heeft opgedaan. Ze helpt je hierbij een eigen zaak op te starten en te runnen, want er komt meer bij kijken dan ze alleen maar goudbruin bakken!

Goed om te weten over deze cursus Bewustzijnscoach

Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee. Deze studie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Bewustzijnscoach direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Bewustzijnscoach.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Bewustzijnscoach