Brand Management

1. Weten hoe je producten succesvol aan de man kan brengen
  2. Een internationaal topmerk bouwen voor jezelf of voor klanten
  3. De middelen en geheimen ontdekken voor immense naamsbekendheid en een fors merkimago
  4. Kundig worden in professioneel communiceren en promotie voeren
  5. Je eigen merk in de markt zetten of brandmanager in loondienst worden

Brand manager, een beroep met toekomst!

Wil je weten hoe je een merk laat shinen? Als Brand Manager creëer je een sterk merk en zorg je ervoor dat unieke kwaliteiten naar voren komen. Weten waar je kunt beginnen? De thuisstudie Brand Management gaat je helpen!

Als je je werk goed doet verhoog je de omzet en versterkt de positie van het merk. Je gaat aan de slag met merkstrategie en marktonderzoek. Je neemt het bedrijf onder de loep: wat is de cultuur? Je vormt en kneed een identiteit en zet alles op alles om die reputatie hoog te houden.

Je promoot het merk met alles uit je toolbox. Ontdek de geheimen die ervoor zorgen dat je een ijzersterk merk creëert waar niemand meer omheen kan.

• Zelfstandig (freelance) brand manager
  • Brand manager in loondienst
  • Je eigen merk in de markt zetten

• Een bedrijf of product in de markt zetten
  • Diverse strategieen toepassen
  • Professioneel communiceren en promotie voeren

• Inleiding: Wat is brand management?
  • De klant
  • Organisaties
  • Merken
  • De merkstrategie
  • Het product
  • De verpakking
  • Plaats en distributiebeleid
  • Prijs en prijsstrategie van een product
  • Promotie van een product
  • Personeel en personeelsbeleid
  • Merkschade en merkbescherming
  • Marktonderzoek
  • Diensten
  • Boeiend presenteren
  • Starten als zelfstandig Brand Manager

Christophe Goidts

Christophe Goidts is zelfstandig organisatieadviseur en geeft les aan verschillende hogescholen in Vlaanderen en Nederland. Na die uren zet hij zich met veel plezier in voor het volwassenonderwijs. Als hoofddocent van verschillende communicatie- en managementopleidingen aan NHBO helpt Christophe Goidts jaarlijks tientallen studenten op weg om een diploma te behalen.

“Wat ik zo fijn vind aan het lesgeven bij NHBO is dat ik gemotiveerde mensen die een duidelijke belangstelling hebben voor een bepaald studiegebied kan helpen”, vertelt hij. “Het tijdperk van afstuderen en ‘ervan af zijn’ is voorbij”, meent Christophe. “Door bij te blijven leren, ontwikkel je jezelf. Niets levert zo veel op als een investering in jezelf!” Vandaar dat verschillende mensen met de meest uiteenlopende carrières zich continu scholen of bijscholen.

Goed om te weten over deze cursus Brand Management

Kan ik voor mezelf beginnen?
Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Hoe doe ik examen voor de cursus Brand Management?
Wanneer jij er klaar voor bent om examen af te leggen, ga je naar jouw studentenprofiel om het examen in te plannen. Je kunt elke werkdag examen afleggen om 10 uur of 2 uur, op onze examenlocaties (mits er nog plaats is). Je hebt maar liefst 5 jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.
Is het studiemateriaal digitaal of op papier?
Onze thuisstudies worden speciaal voor jou gedrukt en in een nette map per post naar je verstuurd. Op die manier kun jij in je studie aantekeningen maken. Je krijgt ook digitale toegang tot jouw opleiding. Zo kun je altijd en overal aan je opleiding werken.
Heb ik eigen materialen nodig?
Nee. Het pakket dat je krijgt thuisgestuurd, bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het examen. Hierin vind je het complete cursusmateriaal en een toegangscode tot ons online leerplatform. Mocht je tijdens jouw opleiding de praktijk willen oefenen, dan komt de aanschaf van de benodigde materialen voor eigen rekening.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Brand Management direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Brand Management.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Brand Management