Opleiding

OPLEIDING

Brazilian Wax

Wil jij...

 1. De populaire techniek van Brazilian waxing onder de knie krijgen
 2. Een dynamische workshop volgen
 3. Leren hoe je haartjes zo pijnloos mogelijk verwijdert
 4. Door jouw expertise een bredere groep klanten helpen
 5. Schoonheidsspecialiste worden met als specialisatie Brazilian wax

Ontharingsspecialist, een beroep met toekomst!

Heb jij al de eerste cursus Ontharing en Waxing achter de rug? En wil je nu de populaire techniek van Brazilian Wax in de vingers krijgen? Dan zit je helemaal goed met deze dynamische workshop!

In het land van samba en carnaval lopen de vrouwen er vaak schaars gekleed bij en is deze harstechniek erg in trek. Tijdens de cursus krijg je eerst meer info over huid- en haargroei, en ontdek je alles over de nodige producten en materialen. Daarna ga je zelf aan de slag en leer je haartjes snel en zo pijnloos mogelijk verwijderen. Ook het creëren van een vertrouwelijke en hygiënische omgeving is een belangrijk onderwerp.

Schrijf je nu in en maak je klanten helemaal zomerklaar!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  4 lesuren

  149.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Brazilian Wax

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda27/09/201927/09/201913u30 - 17u30Vrij
Amsterdam27/10/201927/10/201909u00 - 13u00Zon
Rotterdam14/12/201914/12/201909u00 - 13u00Zat

PROGRAMMA

Brazilian wax, opleiding, Brasil, waxing, harstechniek, waxen, haarverwijdering, bikinilijn, harsen, cursus brazilian wax, workshop brazilian waxen, leren waxen, diploma brazilian waxing

Toekomstmogelijkheden

 • Schoonheidsspecialiste (specialisatie Brazilian Wax)
 • Medewerker beautysalon (specialisatie Brazilian Wax)
 • Werken in een Wax Bar
 • Je vrienden/ kennissenkring waxen

Vaardigheden

 • Jij ben een expert in Brazilian wax
 • Jij verwijdert haartjes zo pijnloos mogelijk
 • Jij creëert een vertrouwelijke en hygiënische omgeving
 • Jij hecht veel belang aan nazorg en geeft je klanten tips mee
 • Jij trekt met je expertise een heel nieuw publiek aan
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • De geschiedenis van de Brazilian wax
 • Introductie huid- en haargroei
 • Producten en materialen
 • Het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving
 • De technieken bij Brazilian wax
 • Verminderen van pijn
 • Nabehandeling

Brazilian wax, opleiding, Brasil, waxing, harstechniek, waxen, haarverwijdering, bikinilijn, harsen, cursus brazilian wax, workshop brazilian waxen, leren waxen, diploma brazilian waxing

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Brazilian Wax

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.
Welke hard wordt er gebruikt?
Het materiaal voor deze cursus schaf je zelf aan. Je kunt tijdens deze cursus daarom werken met jouw favoriete hars.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De workshop Brazilian Wax bestaat uit 1 les van 4 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Brazilian Wax vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen Brazilian Wax hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. Beautyblue heeft echter aan aantal pakketten samengesteld die relevant kunnen zijn voor jouw cursus. Ga naar beautyblue.nl om hun aanbod te bekijken.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Brazilian wax, opleiding, Brasil, waxing, harstechniek, waxen, haarverwijdering, bikinilijn, harsen, cursus brazilian wax, workshop brazilian waxen, leren waxen, diploma brazilian waxing

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 160.92 euro in plaats van 149.00 euro. Je bespaart dus 11.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 70.92 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT