Opleiding

OPLEIDING

Chakratherapie

Wil jij...

 1. Jezelf onderdompelen in de wereld van chakra's
 2. Jouw klanten helpen bij het vinden van balans in hun chakra's
 3. Kunnen informeren en adviseren over de verschillende chakra's
 4. Leren hoe je voor jezelf begint en klanten vindt
 5. Investeren in de eerste stappen naar het starten als zelfstandig chakratherapeut

Chakratherapeut, een beroep met toekomst!

Chakra’s zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen. Moeilijkheden ontstaan wanneer chakra’s niet meer goed werken en te weinig of te veel energie opnemen, waardoor bepaalde functies uit balans raken. Met chakratherapie kan je dit evenwicht herstellen.

We leven in een gejaagde maatschappij met stress en veel nieuwe indrukken en emoties. Chakratherapie is erop gericht om mensen een gevoel van welbehagen en goed gedoseerde energie te geven. Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het ademhalingssysteem en de bloedsomloop. Tijdens deze cursus maak je kennis met de zeven chakra’s door oefeningen, discussie en massageopdrachten.

Verlos je klanten van hun stress en begin nu met deze cursus!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Chakratherapie

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda22/08/201922/08/201909u00 - 17u00Don
Eindhoven31/08/201931/08/201909u00 - 17u00Zat
Rotterdam07/09/201907/09/201909u00 - 17u00Zat
Arnhem07/09/201907/09/201909u00 - 17u00Zat
Amsterdam22/09/201922/09/201909u00 - 17u00Zon
Groningen01/10/201901/10/201909u00 - 17u00Din
Utrecht11/10/201911/10/201909u00 - 17u00Vrij
Breda27/10/201927/10/201909u00 - 17u00Zon
Rotterdam06/11/201906/11/201909u00 - 17u00Woe
Amsterdam23/11/201923/11/201909u00 - 17u00Zat

PROGRAMMA

opleiding chakratherapie, cursus chakratherapie, workshop chakratherapie, training chakratherapie, chakratherapeut worden, chakra

Toekomstmogelijkheden

 • Als zelfstandig chakratherapeut aan de slag
 • Workshops verzorgen in chakratherapie
 • Vrienden en kennissen hobbymatig behandelen

Vaardigheden

 • Informeren en adviseren over charka's
 • Chakra's in balans brengen en stress behandelen
 • Klanten vinden en voor jezelf beginnen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Doorgronden van de chakra’s: welke invloed hebben ze op ons lichaam?
 • Breng de chakra’s terug in balans met massagetechnieken
 • Leer jezelf en je klanten evalueren: wat zijn je doelen, wat werkt verrijkend
 • Healing en chakra’s in praktijk: verlos je klanten van hun stress
 • Hoe vind ik mijn eerste klanten?

opleiding chakratherapie, cursus chakratherapie, workshop chakratherapie, training chakratherapie, chakratherapeut worden, chakra

Onze docenten

Silvia Dragt

"Mijn naam is Silvia Dragt en mijn missie is om via de muziek die ik maak, volwassenen en kinderen weer in verbinding te brengen met wie ze in de essentie zijn."

Silvia is een duizendpoot: niet alleen beheerst ze de kunst van de creatieve therapie, ze is een geboren coach en ze blinkt uit in andere vakgebieden.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Chakratherapie

Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Wordt de workshop aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wanneer ontvang ik de meer informatie over de opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven?
Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel op onze website. Je ziet daar voor elke opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt, enz.). Er staat zelfs een agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je opleiding.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De workshop Chakratherapie bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Chakratherapie vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Neem voor deze les massageolie mee. Verder hoef je geen extra materiaal te kopen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

opleiding chakratherapie, cursus chakratherapie, workshop chakratherapie, training chakratherapie, chakratherapeut worden, chakra

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 139.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 150.12 euro in plaats van 139.00 euro. Je bespaart dus 11.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 60.12 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT