Chinees (Mandarijn) voor Beginners

3. De snelst groeiende taal ter wereld kunnen verstaan en spreken
  4. Zakenrelaties uit Azië te woord kunnen staan in hun eigen taal
  5. Werknemer worden in een bedrijf met Chinese partners of klanten

Beginnend spreker Chinees, een beroep met toekomst!

Altijd al naar China willen reizen? Heb je Chinese handelspartners? Of gewoon een fascinatie voor deze prachtige taal? Leer met deze thuisstudie Chinees (Mandarijn) jezelf in korte tijd verstaanbaar maken.

Met Mandarijn in the pocket ben je goed voorbereid op de toekomst. China groeit al jaren op gigantische wijze zowel economisch als toeristisch. Wil je Chinese toeristen te woord staan? Ga je voor je werk of vakantie naar China? Je laat een goede indruk achter door Mandarijn te spreken.

Jij bent straks klaar om naar China te vertrekken, waar je moeiteloos een gesprek aanknoopt met de locals. Ni hao!

• Je cv uitbreiden met een extra taal
  • Communiceren met Chinese klanten
  • Samenwerken met Chinese partners
  • Emigratieplannen? Jij redt jezelf
  • Doorgroeien naar een hoger taalniveau
  • Reisleider

• Je spreekt een stevig woordje Mandarijn
  • Je weet de basisbeginselen van geschreven communicatie
  • Je kunt Mandarijn spreken in werksituaties
  • Restaurant of winkel; jij praat en begrijpt

• De achtergrond van de Chinese taal
  • De klankleer en het alfabet
  • Woordenschat en grammatica
  • Teksten en dialogen
  • Alledaagse situaties in de privésfeer
  • Zich voorstellen
  • Bestellen in een restaurant
  • In een winkel naar iets vragen en boodschappen doen
  • Een kamer reserveren
  • Alledaagse situaties in de bedrijfssfeer
  • Je bedrijf voorstellen
  • Een product of dienst aanbieden
  • Communicatie via de telefoon
  • E-mail en geschreven communicatie
  • Zakelijke ontmoetingen

John Teng

John Teng is onze docent Chinees voor Beginners.

Goed om te weten over deze cursus Chinees (Mandarijn) voor Beginners

Wat is het niveau van de opleiding?
Bij NHBO volg je een thuisstudie op beroepsniveau. Dit betekent dat je met ons diploma aan de slag mag in loondienst of als zelfstandige in het beroep van jouw keuze. De moeilijkheidsgraad van onze opleidingen is te vergelijken met MBO. Let op, je ontvangt geen MBO-diploma.
Leer ik ook de uitspraak?
Ja, deze studie rond je op twee manieren af. Je maakt een theorie examen op locatie én je plant met je docent een afspraak in om via Skype jouw uitspraak te laten beoordelen.
Moet ik al kennis hebben van de Chinese taal?
Nee. Deze studie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.

Je ontvangt een compleet studieboek dat je op een efficiënte en prettige manier de basis van de Chinese taal aanleert. Het boek is in de eerste plaats gericht op het leren spreken en verstaan van de taal. Wie er extra energie en tijd in steekt, krijgt ook de beginselen van het schrijven en lezen onder de knie. Het boek is erop gericht dat je na afloop zo'n 200 woorden in het Chinees beheerst.

Het studieboek bevat alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde thuisstudie Chinees, inclusief luisteroefeningen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Chinees (Mandarijn) voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. deze studie rond je op twee manieren af. Je maakt een theorie examen op locatie én je plant met je docent een afspraak in om via Skype jouw uitspraak te laten beoordelen. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Chinees (Mandarijn) voor Beginners.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Chinees (Mandarijn) voor Beginners