Opleiding

OPLEIDING

Chinees (Mandarijn) voor Beginners

Wil jij...

 1. Een andere taal leren dan Engels, Duits, Frans of Spaans
 2. De meest gesproken taal ter wereld onder de knie krijgen
 3. De snelst groeiende taal ter wereld kunnen verstaan en spreken
 4. Zakenrelaties uit Azië te woord kunnen staan in hun eigen taal
 5. Werknemer worden in een bedrijf met Chinese partners of klanten

Beginnend spreker Chinees, een beroep met toekomst!

Altijd al naar China willen reizen? Heb je Chinese handelspartners? Of gewoon een fascinatie voor deze prachtige taal? Leer met deze thuisstudie Chinees (Mandarijn) jezelf in korte tijd verstaanbaar maken.

Met Mandarijn in the pocket ben je goed voorbereid op de toekomst. China groeit al jaren op gigantische wijze zowel economisch als toeristisch. Wil je Chinese toeristen te woord staan? Ga je voor je werk of vakantie naar China? Je laat een goede indruk achter door Mandarijn te spreken.

Jij bent straks klaar om naar China te vertrekken, waar je moeiteloos een gesprek aanknoopt met de locals. Ni hao!
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

chinees, chinees spreken, chinees schrijven, chinees begrijpen, chinees lezen, chinese taal, mandarijn, zakenlijk chinees, zakenlijk mandarijn, chinese communicatie, beginners

Toekomstmogelijkheden

 • Je cv uitbreiden met een extra taal
 • Communiceren met Chinese klanten
 • Samenwerken met Chinese partners
 • Emigratieplannen? Jij redt jezelf
 • Doorgroeien naar een hoger taalniveau
 • Reisleider

Vaardigheden

 • Je spreekt een stevig woordje Mandarijn
 • Je weet de basisbeginselen van geschreven communicatie
 • Je kunt Mandarijn spreken in werksituaties
 • Restaurant of winkel; jij praat en begrijpt
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • De achtergrond van de Chinese taal
 • De klankleer en het alfabet
 • Woordenschat en grammatica
 • Teksten en dialogen
 • Alledaagse situaties in de privésfeer
 • Zich voorstellen
 • Bestellen in een restaurant
 • In een winkel naar iets vragen en boodschappen doen
 • Een kamer reserveren
 • Alledaagse situaties in de bedrijfssfeer
 • Je bedrijf voorstellen
 • Een product of dienst aanbieden
 • Communicatie via de telefoon
 • E-mail en geschreven communicatie
 • Zakelijke ontmoetingen

chinees, chinees spreken, chinees schrijven, chinees begrijpen, chinees lezen, chinese taal, mandarijn, zakenlijk chinees, zakenlijk mandarijn, chinese communicatie, beginners

Onze docenten

John Teng

John Teng is onze docent Chinees voor Beginners.

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Chinees (Mandarijn) voor Beginners

Wat is het niveau van de opleiding?
Bij NHBO volg je een thuisstudie op beroepsniveau. Dit betekent dat je met ons diploma aan de slag mag in loondienst of als zelfstandige in het beroep van jouw keuze. De moeilijkheidsgraad van onze opleidingen is te vergelijken met MBO. Let op, je ontvangt geen MBO-diploma.
Leer ik ook de uitspraak?
Ja, deze studie rond je op twee manieren af. Je maakt een theorie examen op locatie én je plant met je docent een afspraak in om via Skype jouw uitspraak te laten beoordelen.
Moet ik al kennis hebben van de Chinese taal?
Nee. Deze studie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.
Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Je ontvangt een compleet studieboek dat je op een efficiënte en prettige manier de basis van de Chinese taal aanleert. Het boek is in de eerste plaats gericht op het leren spreken en verstaan van de taal. Wie er extra energie en tijd in steekt, krijgt ook de beginselen van het schrijven en lezen onder de knie. Het boek is erop gericht dat je na afloop zo'n 200 woorden in het Chinees beheerst.

Het studieboek bevat alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde thuisstudie Chinees, inclusief luisteroefeningen.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Chinees (Mandarijn) voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. deze studie rond je op twee manieren af. Je maakt een theorie examen op locatie én je plant met je docent een afspraak in om via Skype jouw uitspraak te laten beoordelen. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Chinees (Mandarijn) voor Beginners.

chinees, chinees spreken, chinees schrijven, chinees begrijpen, chinees lezen, chinese taal, mandarijn, zakenlijk chinees, zakenlijk mandarijn, chinese communicatie, beginners

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 58.23 -
 3. € 58.23 -
 4. € 58.23 -
 5. € 58.23 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Chinees (Mandarijn) voor Beginners

InschrijvenContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT