Commercieel Medewerker Binnendienst

1. Het liefst aan de slag als commercieel duizendpoot
  2. Carrière maken in de verkoop en ben je commercieel aangelegd
  3. Leren hoe je nieuwe klanten binnenhaalt en hoe je klantgericht, diplomatisch en imagobewust kunt zijn
  4. Leren onderhandelen met leveranciers
  5. Bestellingen en betalingen behandelen en volgen met een arendsoog

Commercieel medewerker, een beroep met toekomst!

Bellen, mailen, regelen, voor je klanten zet jij alles op alles! Jouw doel is om een deal te sluiten die de klant gelukkig maakt en de verkoopcijfers de lucht in laat schieten! Met de thuiscursus Commercieel Medewerker Binnendienst ga je aan de slag om alle doelen te bereiken!

Je wilt leren verkopen als de beste, een succesvolle marketing op poten zetten, de hele logistiek op je duimpje kennen en vlekkeloos je commerciële administratie bijhouden. Zet jouw ambitie om in hogere omzet en tevreden klanten.

Word die commerciële topper en schrijf je in!

• Zelfstandig (freelance) commercieel medewerker
  • De commerciële kennis toepassen in je eigen bedrijf
  • Medewerker op een verkoopafdeling

• Je kunt achterhalen wat de klant wil
  • Jouw verkooptechnieken zorgen voor tevreden klanten
  • Je kent de logistieke route die een product aflegt
  • Bij marketing voel jij je als een vis in het water
  • Jouw commerciële administratie is tip top in orde

• Je toekomstmogelijkheden als commercieel medewerker
  • Opvolgen van betalingen
  • Verwerken van orders per telefoon en e-mail
  • Het opmaken van facturen
  • Werken met tabellen en grafieken
  • Een ordelijke administratie voeren
  • Prospectie – op zoek naar nieuwe klanten
  • Professioneel werken met de computer
  • Belangrijke begrippen uit de commerciële sector
  • Het transport van goederen
  • De juiste verzekeringen
  • Marketing en marktonderzoek
  • Professioneel en klantvriendelijk telefoneren
  • Time management
  • Vergaderen en luisteren naar je cliënten
  • Het belang van kleding, mimiek en lichaamstaal

Ilse Van der Schraelen

'Hoofddocent Mode' Ilse Van Der Schraelen is van opleiding handelsingenieur, maar combineert haar commerciële achtergrond nu al jaren met haar voorliefde voor mode en kleding in haar eigen modezaak Daphne Fashion.

Haar kennis en professionele ervaring deelt Ilse graag met haar studenten. Ze doceert met veel liefde de praktijkgerichte cursussen Kleurenconsulent, Stylist, Patroontekenen en andere imago- en modeopleidingen. Daarnaast kun je ook voor de opleiding Commercieel Medewerker bij haar terecht. Een bezige bij en een érg gemotiveerde docente dus!

Goed om te weten over deze cursus Commercieel Medewerker Binnendienst

Hoe doe ik examen voor deze thuisstudie?
Jouw examen zal worden afgenomen via Skype. Neem contact op met je docent om hiervoor een afspraak te maken.
Is het studiemateriaal digitaal of op papier?
Onze thuisstudies worden speciaal voor jou gedrukt en in een nette map per post naar je verstuurd. Op die manier kun jij in je studie aantekeningen maken. Je krijgt ook digitale toegang tot jouw opleiding. Zo kun je altijd en overal aan je opleiding werken.
Hoe lang duurt deze thuisstudie?
Onze studenten doen zo’n 6 tot 9 maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 tot 6 uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen. Het lesgeld is inclusief een jaar begeleiding van jouw persoonlijke docent. Je hebt maar liefst 5 jaar om examen af te leggen. Langer begeleiding nodig van de docent? Je kunt de begeleiding van jouw docent verlengen voor slechts 99 euro per jaar. Neem hiervoor even contact op met ons.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Commercieel Medewerker Binnendienst.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Commercieel Medewerker Binnendienst