Opleiding

OPLEIDING

Cryptocurrencies

Wil jij...

 1. Meer weten over het kopen en verkopen van cryptocurrencies en welke risico's dit precies met zich meebrengt
 2. Alles leren over de basisprincipes van mining
 3. Leren hoe je je eigen wallets beheert
 4. Weten hoe je jouw investering voldoende beveiligt
 5. Een specialisatie als professioneel beleggingsadviseur

Cryptocurrencies specialist, een beroep met toekomst!

Het aantal digitale munteenheden wordt steeds uitgebreider, waarbij de Bitcoin het meest tot de verbeelding spreekt. Wil je meer weten over het kopen en verkopen van cryptocurrencies en welke risico's dit precies met zich meebrengt? Leer welke methoden traders gebruiken en de principes over hoe je geld kan verdienen bij stijgende en dalende koersen. Wat zijn de verschillende crypto-munteenheden? Welke zijn de meest populaire? En hoe ziet de toekomst eruit?

Deze cursus geeft je een volledig overzicht over de verschillende digitale munten en wat de prijs ervan bepaalt.

Wanneer je eenmaal weet wat cryptocurrencies zijn en hoe het werkt, zal je weloverwogen beslissingen kunnen nemen en makkelijker fictie van realiteit kunnen onderscheiden.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Cryptocurrencies

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda21/08/201921/08/201909u00 - 17u00Woe
Eindhoven30/08/201930/08/201909u00 - 17u00Vrij
Groningen14/09/201914/09/201909u00 - 17u00Zat
Utrecht23/09/201923/09/201909u00 - 17u00Maa
Rotterdam09/10/201909/10/201909u00 - 17u00Woe
Arnhem30/10/201930/10/201909u00 - 17u00Woe
Amsterdam16/11/201916/11/201909u00 - 17u00Zat

PROGRAMMA

digitale munt, bitcoin, blockchain technology, investeren, kopen, verkopen, wallet, beveiligen

Toekomstmogelijkheden

 • Specialisatie professioneel beleggingsadviseur
 • Specialisatie trader
 • Specialisatie sales Associate

Vaardigheden

 • Kopen en verkopen van digitale munten
 • Je investering voldoende beveiligen
 • Het meest interessante handelsplatform kiezen
 • risico's inschatten
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Introductie cryptocurrencies
 • De basisprincipes van mining
 • Je eigen wallets beheren
 • Hoe investeren en welk handelsplatform kiezen
 • Risico's van online trading
 • Zorgen voor de nodige beveiliging
 • Hoe ver staat het met reglementering
 • Verwachtingen voor de toekomst

digitale munt, bitcoin, blockchain technology, investeren, kopen, verkopen, wallet, beveiligen

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Cryptocurrencies

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Cryptocurrencies bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 8 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Cryptocurrencies vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen. Zelf moet je een laptop met oplader (en indien gewenst een computermuis) meenemen naar de les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

digitale munt, bitcoin, blockchain technology, investeren, kopen, verkopen, wallet, beveiligen

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT