Eigen Catering Starten

3. Jouw scherpe smaak voor goed eten kunnen omzetten naar geld
  4. Een efficiënt en inzichtelijk marktonderzoek kunnen uitvoeren
  5. Je eigen cateringbedrijf starten

Cateraar, een beroep met toekomst!

Wil jij als zelfstandige beginnen in de horeca? Start dan als professioneel Cateraar. Je komt alles te weten over de wereld van de catering, bedrijfsplannen, marktonderzoek, het commercieel plan, een financieel plan, het vinden van investeerders, en krijgt handige tools aangereikt. Word zelfstandige en maak mensen iedere dag blij met hartige lekkernijen! Schrijf je nu in!

cateraar, catering, eigen catering starten, catering starten, horeca, cateringbedrijf, cateringbedrijf starten, eigen cateringbedrijf starten, catering bedrijf, bedrijfsplan, bedrijfsplan maken,

• Je eigen cateringbedrijf beginnen
  • Werken als cateraar
  • Werken in de horeca

• Een bedrijfsplan kunnen maken en marktonderzoek doen
  • Een commercieel en financieel plan maken
  • Precies weten wat er allemaal komt kijken bij een catering beginnen

• Inleiding tot catering
  • Het begin
  • Inleiding tot het bedrijfsplan
  • Het marktonderzoek
  • Het commercieel plan
  • Het financieel plan
  • Een investeerder zoeken
  • Handige tools

Jeroen Offergelt

Nadat docent Jeroen Offergelt jaren in de hotelsector gewerkt had, werd de drang om een eigen zaak op te starten te groot: Patty Cake ontstond en intussen is de bakkerij uitgegroeid tot een culinair begrip in Antwerpen.

De knowhow en ervaring van Jeroen, maken van hem de ideale docent om de cursussen Cupcakes Bakken, Taarten Maken en Eigen Catering Starten te begeleiden. Hij leert de studenten van NHBO alles over het hoe en wat van kleurrijke gebakjes bakken en presenteren. De kennis en ervaring uit zijn hotel-verleden en de horeca, heeft hij verwerkt in de praktijkgerichte cursussen Hotelmanager en Bed & Breakfast starten.

Goed om te weten over deze cursus Eigen Catering Starten

Hoe doe ik examen voor deze thuisstudie?
Wanneer jij er klaar voor bent om examen af te leggen, ga je naar jouw studentenprofiel om het examen in te plannen. Je kunt elke werkdag examen afleggen om 10 uur of 2 uur, op onze examenlocaties (mits er nog plaats is). Je hebt maar liefst 5 jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.
Mag ik voor mezelf beginnen?
Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Eigen Catering Starten direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Eigen Catering Starten.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 399.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 430.92 euro in plaats van 399.00 euro. Je bespaart dus 31.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Eigen Catering Starten