Eigen Slagerij Starten (België)

1. Een uitdaging in een dynamische en winstgevende sector
  2. Weten hoe je een eigen beenhouwerij opstart én uitbouwt
  3. Alles leren over de verkoop, hygiëne, veiligheid en administratie van het slagersvak
  4. Studeren op je eigen tempo vanuit huis
  5. Een eigen slagerij beginnen

Slager, een beroep met toekomst!

Hoe voel jij je wanneer je een slagerij binnenloopt met prachtig vlees in de vitrine en heerlijk geurende worsten en hammen? Zou je dat gevoel niet iedere dag willen hebben? En dan voor de klant de lekkerste stukken vlees bereiden? Bekijk dan eens onze opleiding Slager en wellicht is dit jouw toekomst. Naast het starten van een slagerij en het dagelijkse werk in de slagerij, leer je o.a. alles over hygiëne, veiligheid, technologie vleeswaren, kwaliteitscontrole, industriële vleeswarentechnieken, vleeswaren, productontwikkeling, panklare gerechten, en culinaire bereidingen. Is slager jouw roeping? Wacht dan niet langer en schrijf je in! Let op: De wet- en regelgeving in deze cursus is gericht op België.

slager, slagerij, eigen slagerij starten, beenhouwerij, beenhouwer, vleeswaren, vlees, toonbankverkoop

• Eigen slagerij beginnen
  • Slager
  • Verkoper slagerij

• Productontwikkeling en -kennis
  • Bereiding en technieken
  • Verkoop, hygiëne, veiligheid en administratie

• Je toekomstmogelijkheden als slager
  • Administratie
  • Technologie slagerij
  • Hygiëne
  • Veiligheid
  • Technologie vleeswaren
  • Kwaliteitscontrole
  • Slagerij
  • Industriële vleeswarentechnieken
  • Vleeswaren
  • Productontwikkeling
  • Panklare gerechten
  • Culinaire bereidingen
  • Toonbankverkoop
  • Specifieke beroepswetgeving
  • Bedrijfshygiëne en veiligheid

Goed om te weten over deze cursus Eigen Slagerij Starten (België)

Er staat (België) achter de cursusnaam. Wat betekent dit?
De cursus Eigen Slagerij Starten is ontwikkeld door een Vlaamse docent. Het lesmateriaal focust zich dan ook op de Vlaamse markt. Je leert alles over het opstarten van je eigen slagersbedrijf en kunt hiermee ook in Nederland je eigen slagerij openen. Je dient hierbij wel rekening te houden met de Nederlandse regels.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee. Deze studie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.

Jouw studiepakket bevat een theorieboek. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Eigen Slagerij Starten (België) direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Eigen Slagerij Starten (België).

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 419.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 452.52 euro in plaats van 419.00 euro. Je bespaart dus 33.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Eigen Slagerij Starten (België)