Energetisch Therapeut

1. Jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van alternatieve en energetische therapieën
  2. Jezelf vanuit huis en op eigen tempo ontwikkelen tot alternatief energetisch therapeut
  3. Kennis en technieken leren om een nieuwe carrière te lanceren in de alternatieve, energetische therapie
  4. Online begeleiding krijgen van een alternatief therapeut die ervaring heeft in deze deze alternatieve therapievorm
  5. Werken naar een toekomstige carrière als freelance energetisch therapeut

Energetisch therapeut, een beroep met toekomst!

Wil jij alles leren over de lagen en eigenschappen van de aura, de verschillende chakra’s en hun werking, de hoofdmeridianen en behandelingswijzen, en meditatie en energetische oefeningen? Schrijf je dan direct in voor onze professionele opleiding Energetisch consulent! Een professionele docent met jarenlange ervaring in het vak begeleidt je om expert te worden op het gebied van energetische behandelingen, Reiki behandeling, healing, aura- en chakra therapie, edelsteen- en kristaltherapie. Daarbij bespreekt hij/zij de toekomstmogelijkheden als energetisch consulent en geeft hij/zij je tips bij het vinden van je eerste cliënten.

energethisch therapeut, therapeut, energetische therapie, alternatief therapeut, alternatieve therapie, energetisch consulent, aura, chakra

• Energetisch therapeut in loondienst
  • Eigen praktijk energetische therapieën beginnen
  • Jezelf of vrienden behandelen

• Meditatie en energetische oefeningen uitvoeren
  • Energetische behandelingstechnieken uitvoeren
  • De Reiki behandeling uitvoeren

• Je toekomstmogelijkheden als energetisch consulent
  • Het vinden van je eerste cliënten
  • De lagen en eigenschappen van de aura
  • De verschillende chakra’s en hun werking
  • De hoofdmeridianen en behandelingswijzen
  • Meditatie en energetische oefeningen
  • Energetische behandelingstechnieken
  • De fases van een energetische behandeling
  • Energetische bescherming tegen negatieve energie
  • Reiki of de universele levensenergie
  • De Reiki zelfbehandeling
  • De Reiki behandeling
  • Healing, aura- en Chakra therapie
  • Edelsteentherapie en kristaltherapie
  • Werken met de stem en klankschalen

Astrid Verhulst

“Administratie is mijn ding, ik ben er dagelijks mee bezig”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Intussen werkt Astrid al bijna tien jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar baan als docent aan NHBO.

Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Zakelijke Communicatie en Secretaresse tot Word en Excel. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus te leren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docent die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.

Goed om te weten over deze cursus Energetisch Therapeut

Kan ik mijn behandelingen laten vergoeden?
Als jij als zelfstandige aan de slag gaat met cliënten, dan kan je in sommige gevallen jouw behandelingen laten declareren door de zorgverzekeraar. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt van verschillende zaken af en is aan verandering onderhevig. We adviseren je daarom eerst uit te zoeken welke zorgverzekeraar jouw beroep kan vergoeden. De zorgverzekeraar bepaalt aan welke eisen jij als behandelaar moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Vaak is dit bijvoorbeeld aansluiting bij een bepaalde brancheorganisatie. Wat de toelatingseisen zijn, kun je bij deze organisaties zelf opvragen.
Mag ik voor mezelf beginnen?
Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Kan ik me aansluiten bij een brancheorganisatie of beroepsvereniging?
Als jij als zelfstandige aan de slag gaat, dan kan je je in sommige gevallen aansluiten bij een brancheorganisatie of beroepsvereniging. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt van verschillende zaken af en is aan verandering onderhevig. Wat de toelatingseisen zijn, kun je bij deze organisaties zelf opvragen.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Energetisch Therapeut direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Energetisch Therapeut.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 369.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 398.52 euro in plaats van 369.00 euro. Je bespaart dus 29.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Energetisch Therapeut