Opleiding

OPLEIDING

Engels voor Meergevorderden

Wil jij...

 1. De Engelse taal perfect beheersen
 2. Op je eigen tempo studeren en begeleid worden door een ervaren docent
 3. In een Engelstalig land studeren
 4. In landen werkzaam zijn als de VS, VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Canada
 5. Internationaal zakelijk contact kunnen onderhouden

Professioneel spreker Engels, een beroep met toekomst!

Leer spreken als een native! Deze cursus biedt je een doorgedreven kennis van het Engels. Je kent fijne uitdrukkingen, goochelt met synoniemen en je hoeft niet per sé meer na te denken over grammatica.

Dien je voor je werk perfect Engels te kunnen? Na deze cursus kan je elke Engelse krant lezen en elk Engelstalig televisieprogramma moeiteloos volgen. Je kan gesprekken op hoog niveau voeren en actief deelnemen aan vergaderingen voor je werk en pittige discussies ga je niet meer uit de weg!

Kortom na afloop van deze cursus kan je je in allerlei situaties adequaat uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk! Bovenop de cursus krijg je een handige cd bijgevoegd die je zal helpen om je uitspraak te perfectioneren.
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

engels, engelse taal, engels voor gevorderden, engels voor vergevorderden, engels meergevorderden, gevorderd engels, engelse grammatica, engelse woordenschat, engelse communicatie, conversatie engels, engelse conversatie, english, professioneel engels, na

Toekomstmogelijkheden

 • Kennis gebruiken voor je huidige werk
 • Werken in het toerisme of de horeca
 • Internationaal zakelijk contact onderhouden

Vaardigheden

 • Complexe gesprekken kunnen voeren 
 • Complexe teksten kunnen lezen
 • Professionele uitspraak 
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Grondige kennis grammatica
 • Uitgebreide woordenschat
 • Complexe zinnen analyseren
 • Oefenen spreekvaardigheid

engels, engelse taal, engels voor gevorderden, engels voor vergevorderden, engels meergevorderden, gevorderd engels, engelse grammatica, engelse woordenschat, engelse communicatie, conversatie engels, engelse conversatie, english, professioneel engels, na

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Engels voor Meergevorderden

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Engels voor meergevorderden hebt afgerond, heb je een niveau B1 van de Engelse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Ja, deze thuisstudie helpt je jouw niveau van de Engelse taal naar een hoger niveau te tillen. We gaan er dus van uit dat je al gevorderde kennis hebt van het Engels. Heb je dit nog niet? Dan adviseren we je eerst de thuisstudie Engels voor beginners en Engels voor gevorderden te volgen.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bestaat uit een tekst- en werkboek met 2 audio-cd’s met luisteroefeningen. Deze zijn ook te downloaden als mp3 bestanden.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Engels voor Meergevorderden direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Engels voor Meergevorderden.

engels, engelse taal, engels voor gevorderden, engels voor vergevorderden, engels meergevorderden, gevorderd engels, engelse grammatica, engelse woordenschat, engelse communicatie, conversatie engels, engelse conversatie, english, professioneel engels, na

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 58.23 -
 3. € 58.23 -
 4. € 58.23 -
 5. € 58.23 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Engels voor Meergevorderden

InschrijvenContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT