Engels voor Meergevorderden

1. De Engelse taal perfect beheersen
  2. Op je eigen tempo studeren en begeleid worden door een ervaren docent
  3. In een Engelstalig land studeren
  4. In landen werkzaam zijn als de VS, VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Canada
  5. Internationaal zakelijk contact kunnen onderhouden

Professioneel spreker Engels, een beroep met toekomst!

Leer spreken als een native! Deze cursus biedt je een doorgedreven kennis van het Engels. Je kent fijne uitdrukkingen, goochelt met synoniemen en je hoeft niet per sé meer na te denken over grammatica.

Dien je voor je werk perfect Engels te kunnen? Na deze cursus kan je elke Engelse krant lezen en elk Engelstalig televisieprogramma moeiteloos volgen. Je kan gesprekken op hoog niveau voeren en actief deelnemen aan vergaderingen voor je werk en pittige discussies ga je niet meer uit de weg!

Kortom na afloop van deze cursus kan je je in allerlei situaties adequaat uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk! Bovenop de cursus krijg je een handige cd bijgevoegd die je zal helpen om je uitspraak te perfectioneren.

• Kennis gebruiken voor je huidige werk
  • Werken in het toerisme of de horeca
  • Internationaal zakelijk contact onderhouden

• Complexe gesprekken kunnen voeren
  • Complexe teksten kunnen lezen
  • Professionele uitspraak

• Grondige kennis grammatica
  • Uitgebreide woordenschat
  • Complexe zinnen analyseren
  • Oefenen spreekvaardigheid

Goed om te weten over deze cursus Engels voor Meergevorderden

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Engels voor meergevorderden hebt afgerond, heb je een niveau B1 van de Engelse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Ja, deze thuisstudie helpt je jouw niveau van de Engelse taal naar een hoger niveau te tillen. We gaan er dus van uit dat je al gevorderde kennis hebt van het Engels. Heb je dit nog niet? Dan adviseren we je eerst de thuisstudie Engels voor beginners en Engels voor gevorderden te volgen.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Jouw studiepakket bestaat uit een tekst- en werkboek met 2 audio-cd’s met luisteroefeningen. Deze zijn ook te downloaden als mp3 bestanden.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Engels voor Meergevorderden direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Engels voor Meergevorderden.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Engels voor Meergevorderden