Opleiding

OPLEIDING

Feel Good @ Work (burn-out, bore-out)

Wil jij...

 1. Weer met plezier naar je werk
 2. Stresssymptonen leren herkennen en ermee leren omgaan
 3. Leren hoe je positiever denkt en handelt op je werk
 4. Makkelijker kunnen ontspannen
 5. Starten als medewerker vitaliteit

Burn-out coach, een beroep met toekomst!

Ben je ziek van werkstress? En wil je weer met plezier naar je werk? Leer dan wat je kunt doen als je vast zit in een burn-out of bore-out.

Tijdens deze dagopleiding ga je op zoek naar jouw valkuilen, je leert stresssymptomen herkennen en hoe je ermee om kunt gaan. Je gaat op zoek naar waar jouw kracht ligt en hoe je die telkens terug kunt vinden. Je krijgt knowhow over hoe je kunt ontspannen en om alert te blijven, zodat stress zich niet op kan bouwen. Met als resultaat dat je positiever gaat denken en handelen op je werk.

Verander je mindset en ga anders om met stress zodat je lekkerder in je vel zit. Op het werk en daarbuiten!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  282.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Feel Good @ Work (burn-out, bore-out)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Groningen12/09/202012/09/202009u00 - 17u00Zat
Nijmegen12/09/202012/09/202010u00 - 18u00Zat
Rotterdam12/10/202012/10/202010u00 - 18u00Maa
Breda22/10/202022/10/202009u00 - 17u00Don
Zwolle28/11/202028/11/202010u00 - 18u00Zat
Utrecht13/12/202013/12/202010u00 - 18u00Zon
Amsterdam23/01/202123/01/202109u00 - 17u00Zat

PROGRAMMA

burn-out,bore-out,stress,moe,depressief,depressie,motivatie,welzijn,vitaliteit,energie,uitgeblust,zin,demotivatie,ongelukkig

Toekomstmogelijkheden

 • Medewerker preventie
 • Medewerker vitaliteit
 • Workshops geven rond gezond op het werk

Vaardigheden

 • Je kan dagelijks jezelf kort evalueren i.v.m. stress
 • Je herkent tijdig jouw stresssymptomen
 • Je vindt makkelijker je kracht terug
 • Je kan sneller ontspannen
 • Je ziet het positieve in elke situatie
 • Je kan afstand nemen van negatieve gebeurtenissen
 • Je onderneemt meteen actie
 • Je gaat weer met plezier werken
 • Ook buiten het werk zorg je goed voor jezelf
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Zelfevaluatie
 • Wat is stress, hoe werkt het?
 • Gevolgen van stress zoals o.a. burn-out en bore-out
 • Analyse: wat zijn jouw valkuilen?
 • Analyse: waar ligt jouw kracht?
 • Ontspanningsoefeningen
 • De kracht van positief denken
 • Actieplan: check!
 • Als het dan toch een keer mis loopt..
 • Welzijn buiten het werk

burn-out,bore-out,stress,moe,depressief,depressie,motivatie,welzijn,vitaliteit,energie,uitgeblust,zin,demotivatie,ongelukkig

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Feel Good @ Work (burn-out, bore-out)

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Feel Good @ Work (burn-out, bore-out) bestaat uit 1 les. De les duurt 8 uur. In het overzicht met de startdata van de opleiding Feel Good @ Work (burn-out, bore-out) vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze opleiding hoef je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

burn-out,bore-out,stress,moe,depressief,depressie,motivatie,welzijn,vitaliteit,energie,uitgeblust,zin,demotivatie,ongelukkig

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 282.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 304.56 euro in plaats van 282.00 euro. Je bespaart dus 22.56 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 124.56 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT