Opleiding

OPLEIDING

Gemmotherapie

  Gemmotherapeut, een beroep met toekomst!

  Ben je geïnteresseerd in het natuurlijk genezen en versterken van je lichaam? Wil je op een gezonde manier je leven meer energie geven en kwaaltjes voorgoed vaarwel zeggen? Verdiep je in de cursus gemmotherapie en kom alles te weten over de helende krachten van planten en knoppen!
  • Studeer thuis op je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
  • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
  • Voordeligste lesgeld van Nederland

    Diploma

    Thuisstudie

    3-6 maanden

    209.00 euro

  Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

  JE KUNT ELKE DAG STARTEN

  Ontdek ook ons
  klassikale aanbod

  PROGRAMMA

  gemmotherapie, gemmotherapeut, geneeskrachtige kruiden, geneeskrachtige planten, geneeskrachtige planten, natuurlijke geneeswijzen

  Toekomstmogelijkheden

  • Jezelf beter voelen door het gebruik van gemmotherapie
  • Klanten of vrienden professioneel adviseren en helpen
  • Aan de slap als zelfstandig gemmotherapeut

  Vaardigheden

  • Ruime kennis over geneeskrachte stoffen en hun werking
  • Gemmotherapie toepassen per ziektebeeld
  • Kwaaltjes genezen door middel van gemmopreparaten
  Proefhoofdstuk

  Cursusinhoud

  • Verschillen en overeenkomsten tussen fyto-, aroma-, bachbloesems en gemmotherapie
  • Geschiedenis van de gemmotherapie
  • Geneeskrachtige inhoudstoffen en hun werking
  • Indicaties, contra-indicaties en bijwerkingen
  • Hoe een gemmopreparaat kiezen?
  • Gemmotherapie per ziektebeeld

  gemmotherapie, gemmotherapeut, geneeskrachtige kruiden, geneeskrachtige planten, geneeskrachtige planten, natuurlijke geneeswijzen

  Studeren waar en wanneer je wilt

  Online begeleiding van een professional

  Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

  Goed om te weten over deze cursus Gemmotherapie

  Kan ik mijn behandelingen laten vergoeden?
  Als jij als zelfstandige aan de slag gaat met cliënten, dan kan je in sommige gevallen jouw behandelingen laten declareren door de zorgverzekeraar. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt van verschillende zaken af en is aan verandering onderhevig. We adviseren je daarom eerst uit te zoeken welke zorgverzekeraar jouw beroep kan vergoeden. De zorgverzekeraar bepaalt aan welke eisen jij als behandelaar moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Vaak is dit bijvoorbeeld aansluiting bij een bepaalde brancheorganisatie. Wat de toelatingseisen zijn, kun je bij deze organisaties zelf opvragen.
  Waarom kies ik voor deze studie?
  Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.
  Mag ik voor mezelf beginnen?
  Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Studieverloop

  Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

  Benodigde materialen

  Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

  Praktijkervaring en stage

  Wil je jouw kennis uit de opleiding Gemmotherapie direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

  Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

  Examen en diploma

  Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Gemmotherapie.

  gemmotherapie, gemmotherapeut, geneeskrachtige kruiden, geneeskrachtige planten, geneeskrachtige planten, natuurlijke geneeswijzen

  FINANCIËLE INFO

  Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

  De Ondernemersschool is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001:2015.

  Lesgeld

  Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

  Erkende kwaliteit

  NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

  Je kan deze opleiding in termijnen betalen

  Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

  De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

  Betaalschema

  1. € 90.00 -
  2. € 33.93 -
  3. € 33.93 -
  4. € 33.93 -
  5. € 33.93 -
  Inschrijven
  Inschrijven met termijnbetalingen
  Tijn
  Groningen

  Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

  Robert
  Oisterwijk

  Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

  Evi
  Haarlem

  Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

  Bianca
  Breda

  Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

  Laatste weetjes over Gemmotherapie

  InschrijvenContact

  Kies voor een basic, professional of expertenopleiding

  Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

  Interessant voor jou

  SCHRIJF JE NU IN CONTACT