Gemmotherapie

Gemmotherapeut, een beroep met toekomst!

Ben je geïnteresseerd in het natuurlijk genezen en versterken van je lichaam? Wil je op een gezonde manier je leven meer energie geven en kwaaltjes voorgoed vaarwel zeggen? Verdiep je in de cursus gemmotherapie en kom alles te weten over de helende krachten van planten en knoppen!

gemmotherapie, gemmotherapeut, geneeskrachtige kruiden, geneeskrachtige planten, geneeskrachtige planten, natuurlijke geneeswijzen

• Jezelf beter voelen door het gebruik van gemmotherapie
    • Klanten of vrienden professioneel adviseren en helpen
    • Aan de slap als zelfstandig gemmotherapeut

• Ruime kennis over geneeskrachte stoffen en hun werking
    • Gemmotherapie toepassen per ziektebeeld
    • Kwaaltjes genezen door middel van gemmopreparaten

• Verschillen en overeenkomsten tussen fyto-, aroma-, bachbloesems en gemmotherapie
    • Geschiedenis van de gemmotherapie
    • Geneeskrachtige inhoudstoffen en hun werking
    • Indicaties, contra-indicaties en bijwerkingen
    • Hoe een gemmopreparaat kiezen?
    • Gemmotherapie per ziektebeeld

Goed om te weten over deze cursus Gemmotherapie

Kan ik mijn behandelingen laten vergoeden?
    Als jij als zelfstandige aan de slag gaat met cliënten, dan kan je in sommige gevallen jouw behandelingen laten declareren door de zorgverzekeraar. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt van verschillende zaken af en is aan verandering onderhevig. We adviseren je daarom eerst uit te zoeken welke zorgverzekeraar jouw beroep kan vergoeden. De zorgverzekeraar bepaalt aan welke eisen jij als behandelaar moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Vaak is dit bijvoorbeeld aansluiting bij een bepaalde brancheorganisatie. Wat de toelatingseisen zijn, kun je bij deze organisaties zelf opvragen.
    Mag ik voor mezelf beginnen?
    Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Gemmotherapie direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Gemmotherapie.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Gemmotherapie