Glaszetter

1. Graag de handen uit de mouwen steken
  2. Woningen of andere gebouwen voorzien van de best geïsoleerde raamwerken
  3. Verzekerd zijn van werk, doordat steeds meer mensen kiezen voor duurzamere woonoplossingen
  4. Weten hoe je belangrijke veiligheidsmaatregelen toepast
  5. Aan de slag als glaszetter in loondienst

Glaszetter, een beroep met toekomst!

Ben jij op zoek naar een mooi beroep waarbij je met je handen werkt? Bekijk dan eens onze professionele opleiding tot Glaszetter. Je studeert thuis en wordt daarbij begeleid door een ervaren Glaszetter. Hij leert je o.a. alles over starten als zelfstandig glazenmaker, administratie, technische kennis, materiaalkennis, gereedschapskennis, binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk, timmerwerk, en veiligheid. Overtuigd? Schrijf je dan meteen in en word binnen korte tijd Glaszetter!

glaszetter, hoogredementsglas, vierseizoensglas, ramen, glas, ruiten, bouwsector, aannemer, timmerwerk, ruiten, groepslessen, thuisstudie, volwassenonderwijs

• Aan de slag als glaszetter in loondienst
  • Jouw eigen Glaszetter bedrijf openen en draaiende houden
  • Je laten inhuren als glazenmaker

• Zowel binnen als buiten op de juiste manier glazen plaatsen
  • Jouw opgedane gereedschaps- en materiaalkennis toepassen
  • Belangrijke veiligheidsmaatregelen toepassen
  • De administratie bijhouden die komt kijken bij een glaszetter

• Je toekomstmogelijkheden als glaszetter
  • Starten als zelfstandig glaszetter of in loondienst
  • Administratie
  • Technische kennis
  • Materiaalkennis
  • Gereedschapskennis
  • Gaswerk binnen
  • Glaswerk buiten
  • Timmerwerk
  • Veiligheid

Goed om te weten over deze cursus Glaszetter

Materiaal Nodig?

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Glaszetter direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Glaszetter.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 439.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 474.12 euro in plaats van 439.00 euro. Je bespaart dus 35.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Glaszetter