Happinesscoach

1. Mensen helpen om weer een optimistische houding aan te nemen
  2. Jouw cliënten weer optimaal kunnen laten functioneren door aandacht te besteden aan persoonlijke motivatie
  3. Weten hoe je als zelfstandige in deze brede werksector aan de slag gaat
  4. Ontdekken hoe je deze kennis kunt gebruiken om je verder te ontplooien in jouw toekomstige carrière
  5. Aan de slag als zelfstandig coach

Hapiness coach, een beroep met toekomst!

Ben jij iemand die anderen het liefst altijd vrolijk ziet? Schiet jij graag te hulp om een glimlach op het gezicht te toveren?

Als mens kennen we periodes van ups en soms hebben we een periode waarin het minder goed gaat. De happiness coach kan hulp bieden. Door inzichten en technieken kan de coach goed-gevoelhormonen in het lichaam opnieuw laten bruisen. Heb jij zin om als happiness coach aan de slag te gaan? Dan is deze cursus iets voor jou!

Als Happinesscoach begeleid of geef je trainingen aan individuen en groepen om zo hun functioneren (in een bedrijf of op school) te verbeteren. Je besteedt hierbij aandacht aan persoonlijke motivatie en motivatie van buitenaf. Wil jij mensen optimaal laten functioneren? Schrijf je dan in voor onze opleiding Happinesscoach. Je studeert op je eigen tempo en wordt begeleid door een ervaren Happinesscoach.

• Aan de slag als zelfstandig coach
  • In loondienst mensen begeleiding gelukkiger te worden
  • Je laten inhuren als happinesscoach

• Individuen of groepen begeleiden en trainen
  • Kunnen coachen op gebieden zoals persoonlijke waarden, financiën, relaties etc.
  • Voor jezelf kunnen beginnen als hapinesscoach

• Wat is happiness?
  • De persoonlijkheid en de egoposities
  • Behoeften en waarden
  • Omgaan met stress
  • Onafhankelijke levenshouding: persoonlijk inzicht, leiderschap, management
  • Managen van crisis en achterstand
  • Omgang met geld
  • Relaties en communicatie
  • Spiritualiteit
  • Happinesscoach zijn

Renée Merkestijn

Onze docent Renée Merkestijn neemt meer dan één cursus voor haar rekening aan onze school. Ze is de juiste persoon op de juiste plaats om jou om te scholen tot Hooggevoeligheidscoach of Happiness Coach. “Daarnaast doceer ik ook nog de cursus Kaartlezen met Lenormand”, vertelt Renée. “Die ervaring heb ik opgedaan in mijn eigen zaak Energiewerk & Healing”. En alsof dat niet genoeg is, kan Renée vanuit ervaring jou als beste aanleren hoe je een (auto)biografie moet schrijven. Kruip dus alvast in je pen!

Goed om te weten over deze cursus Happinesscoach

Mag ik voor mezelf beginnen?
Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Happinesscoach direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Happinesscoach.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Happinesscoach