Opleiding

OPLEIDING

Hotstone Massage

Wil jij...

 1. Steengoed worden in deze ontspannende techniek
 2. Zorgen voor een diepe relaxatie en ontgifting van de lichamen van jouw klanten
 3. Diverse massagetechnieken kunnen toepassen
 4. Kunnen vertellen en adviseren over hotstone massages
 5. Aan de slag als masseur in een spa of beautysalon

Hotstone masseur, een beroep met toekomst!

Hotstone Massage is al enkele jaren één van de meest populaire massages in massagesalons en wellnesscentra. Wil jij steengoed worden in deze ontspannende techniek? Dan is dit jouw cursus!

Hotstone Massage is een intense warmtemassage. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit verlicht spanningen en geeft veel energie. Tijdens deze praktijkgerichte lessen leer je hoe je klanten op een professionele manier volledig los kan masseren met de warme stenen en olie.

Je zorgt onder andere voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. De hotstone massage harmoniseert de emotionele, mentale en fysieke energie. Loop jij al helemaal warm voor deze cursus? Schrijf je dan nu in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  169.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Hotstone Massage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam30/08/201930/08/201909u00 - 17u00Vrij
Rotterdam22/09/201922/09/201909u00 - 17u00Zon
Breda11/10/201911/10/201909u00 - 17u00Vrij
Amsterdam30/10/201930/10/201909u00 - 17u00Woe
Breda09/11/201909/11/201909u00 - 17u00Zat
Rotterdam23/11/201923/11/201909u00 - 17u00Zat

PROGRAMMA

hotstone massage, opleiding hotstone massage, cursus hotstone massage, workshop hotstone, massage opleiding, soorten massage, masseur worden, massage met stenen

Toekomstmogelijkheden

 • Aan de slag als masseur in een spa of beautysalon
 • Je geliefde of vrienden verwennen met een heerlijke massage
 • Je eigen massagesalon starten
 • Je werk in een welnesscentrum uitbreiden (specialisatie hotstone)

Vaardigheden

 • Diverse massagetechnieken toepassen
 • Gebruikmaken van energiepunten en -banen in het lichaam
 • Vertellen en adviseren over hotstone massages
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Maak je klant volledig zen met de hotstone massage
 • Wat zijn de verschillende technieken die je kan hanteren bij een hotstone massage?
 • Leer de verschillende eigenschappen van basalt (hotstone) kennen
 • Wat zijn chakra’s en meridianen en hoe gebruik ik ze?
 • Hoe kan ik knooppunten opsporen en behandelen?

hotstone massage, opleiding hotstone massage, cursus hotstone massage, workshop hotstone, massage opleiding, soorten massage, masseur worden, massage met stenen

Onze docenten

Ellen Lenssen

Mijn naam is Ellen Lenssen. Ik geef al ruim 25 jaar verzorgende behandelingen. Ik heb een eigen praktijk in het centrum van Tilburg. Daar verzorg ik ayurvedische behandelingen en ik werk in mijn praktijk met 100% natuurlijke producten. Klanten kunnen bij mij terecht voor een eerlijke behandeling die met passie en heel veel plezier wordt gegeven en waar ik uitsluitend mijn handen en goede natuurlijke producten voor gebruik!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Hotstone Massage

Wat moet ik meenemen naar de les?
Ongeveer twee weken voordat jouw workshop start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Welke materialen heb ik nodig?
In de lessen werk je met jouw eigen praktijkmaterialen. Je leert er werken met de materialen van jouw keuze en kunt deze direct inzetten om thuis te oefenen. De praktijkmaterialen zitten niet bij ons lesgeld inbegrepen. Je bent vrij om je pakket te bestellen bij de leverancier van jouw keuze. Kijk ook eens op www.schoonheidshandel.com. Hier worden diverse pakketten van verschillende leveranciers aangeboden.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De workshop Hotstone Massage bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Hotstone Massage vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

In de les heb je volgende dingen nodig:

 • pen en papier
 • drie grote donkere badhanddoeken
 • badjas
 • hoeslaken voor één persoon
 • lunchpakket

Bij aanvang van de les ontvang je een gratis set massagestenen. Tijdens de lessen gebruik je de verwarmingstoestellen van de school.

Wil je thuis graag actief oefenen? Wil je na je opleiding meteen starten met professionele massages? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen massagemateriaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle producten samen. Via Beautyblue koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen. Het is een prima investering in jouw massagesalon! Bestel tijdig zodat je het materiaal zeker voor de les hebt.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

hotstone massage, opleiding hotstone massage, cursus hotstone massage, workshop hotstone, massage opleiding, soorten massage, masseur worden, massage met stenen

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 169.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 182.52 euro in plaats van 169.00 euro. Je bespaart dus 13.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 92.52 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT