Opleiding

OPLEIDING

Interieurstylist (Gevorderden)

Wil jij...

 1. Jouw vakkennis interieurstyling naar een hoger niveau tillen
 2. Jouw klanten hoogwaardige kwaliteit bezorgen met de meest geschikte interieurdesigns
 3. Jouw creativiteit nóg meer de vrije loop laten
 4. Leren luisteren naar de wensen van je klanten en vlot vertalen naar een origineel concept
 5. Jouw expertise tot in de puntjes bijschaven

Interieurstylist, een beroep met toekomst!

Til je vakkennis naar een hoger niveau en word interieurexpert! Bezorg je klanten hoogwaardige kwaliteit en geef je project die exclusieve finishing touch.

Tijdens deze opleiding specialiseer je je in het mixen en matchen van verschillende stijlen. Daarnaast maak je kennis met grote designers en word je geïnspireerd door licht- en afwerkingstechnieken om je talent verder te ontwikkelen en je klanten het perfecte ontwerp voor te stellen.

Laat je leiden door je creativiteit, streef naar perfectie en druk je persoonlijke stempel op elk afgewerkt project. Volg nu de opleiding Interieur voor gevorderden en schaaf je expertise tot in de puntjes bij.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Klassikaal

  7 lessen

  4 lesuren

  858.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Interieurstylist (Gevorderden)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam08/09/202020/10/202018u00 - 22u00Din
Nijmegen27/10/202008/12/202018u00 - 22u00Din
Amsterdam03/11/202015/12/202018u00 - 22u00Din
Utrecht08/11/202020/12/202010u00 - 14u00Zon
Rotterdam19/11/202014/01/202118u00 - 22u00Don
Zwolle07/12/202008/02/202118u00 - 22u00Maa
Utrecht05/01/202116/02/202115u00 - 19u00Din
Groningen04/03/202115/04/202118u00 - 22u00Don
Breda15/03/202110/05/202118u00 - 22u00Maa
Eindhoven27/03/202122/05/202110u00 - 14u00Zat

PROGRAMMA

interieurstylist vervolgopleiding, interieurstyling gevorderden, binnenhuisstylist, binnenhuisdecoratie, interieurdecoratie, interieurinrichting, colorist, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Toekomstmogelijkheden

 • Zelfstandig interieurstylist
 • Adviseur interieurwinkel
 • Medewerker interieurarchitectenbureau

Vaardigheden

 • Breid je kennis uit tot interieurexpert
 • Maak voor elke elk concept tot in detail de juiste keuze
 • Laat je creativiteit nóg meer de vrije loop
 • Luister naar de wensen van je klanten en vertaal ze vlot naar een origineel concept
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Presentatie van je voorstel
 • Designmeubels en -interieur
 • Hoe integreer ik vaste elementen in mijn interieur?
 • Luxueuze inbouwelementen
 • Het effect van goed geplaatste lichtbronnen
 • Sfeerverlichting vs. functioneel licht
 • Kwaliteit van je materialen
 • Exclusieve afwerkingstechnieken
 • Vakkundig schilder- en behangwerk

interieurstylist vervolgopleiding, interieurstyling gevorderden, binnenhuisstylist, binnenhuisdecoratie, interieurdecoratie, interieurinrichting, colorist, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Onze docenten

Annemarie Taekema

Mijn naam is Annemarie Taekema: styliste en eigenaresse van Styling by Annemarie. Als veelgevraagd interieurstylist reis ik met mijn bedrijf dagelijks door Friesland, Groningen en Drenthe. Ik ontwerp nieuwe interieurs voor zowel nieuwbouw als voor bestaande woningen, ik geef kleuradvies en doe de styling.
Ik wil ruimtes zo optimaal mogelijk benutten en stijlvol inrichten. Dat is één van de doelen wat mij altijd motiveert om bij iedere opdracht maximaal te presteren. Mijn kenmerk is om persoonlijke en spannende combinaties te maken waarbij éénheid en functionaliteit voorop staan.
 
De inspiratie die ik in de natuur op doe vertaal ik naar een toepassing van kleuren, meubels, accessoires en planten in het interieur. De natuur en het reizen naar Lapland is voor mij een grote passie. Naast interieurstyling en reizen, hou ik erg van fotografie. Ik omschrijf mezelf als ontzettend ondernemend, nieuwsgierig, kleurrijk en daarnaast graag in de natuur. 

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Interieurstylist (Gevorderden)

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Interieurstylist (Gevorderden) bestaat uit 7 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Interieurstylist (Gevorderden) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Tijdens deze cursus moet je enkele zaken meenemen. Je zult daarover nog verder geïnformeerd worden door je docent. Neem in ieder geval een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Interieurstylist (Gevorderden). Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

interieurstylist vervolgopleiding, interieurstyling gevorderden, binnenhuisstylist, binnenhuisdecoratie, interieurdecoratie, interieurinrichting, colorist, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 858.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 926.64 euro in plaats van 858.00 euro. Je bespaart dus 68.64 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 360.00 - Bij inschrijving
 2. € 283.32 - Startdatum van je opleiding
 3. € 283.32 - Startdatum van je opleiding + 1 maand

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Interieurstylist (Allround) bespaar je maar liefst € 308. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Interieurstylist (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

cursus interieur, opleiding interieurstyling, opleiding interieur, homestaging, interieurontwerp, skecthup, vastgoed, interieur, allround interieurstylist

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Interieurstylist (Allround)

cursus interieur, opleiding interieurstyling, opleiding interieur, homestaging, interieurontwerp, skecthup, vastgoed, interieur, allround interieurstylist

Carrièremogelijkheden

 • Start een eigen zaak als interieurdesigner
 • Medewerker interieurwinkel
 • Interieurdesigner bij een meubelzaak
 • Medewerker bij interieurarchitectenbureau

Info over deze allround opleiding

Richtte jij je slaapkamer als kind al elke maand opnieuw in? En haal je ook nu nog veel plezier uit het inrichten van je eigen huis? Wil je klanten helpen als professioneel interieurdesigner? Een woning met jouw creatieve ideeën perfectioneren? Dan is de opleiding Interieurstylist Allround iets voor jou!

In deze opleiding, die bestaat uit drie modules, ontdek je alles over de verschillende stijlen uit de creatieve designwereld! Je leert niet alleen de belangrijkste do's-and-don'ts van de interieurstyling, maar ook werken met digitale programma’s om interieurs op maat te ontwerpen.

Wil je jouw creativiteit ontwikkelen en toepassen in verschillende interieurs? Twijfel niet en schrijf je snel in voor deze opleiding!

Programma

Module: Interieurstylist
Module: SketchUp
Module: Interieurstylist (Gevorderden)
Word Allround interieurstylist

  Diploma

  Klassikaal

  2390.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT