Japans voor Beginners

3. Met locals praten als je door Japan trekt
  4. De Japanse taal, cultuur en samenleving leren kennen
  5. De opgedane taalkennis toepassen in je huidige baan

Japans sprekend professional, een beroep met toekomst!

Japans, is dat niet heel moeilijk? Japans is heel anders dan je gewend bent. Dat unieke karakter is nu juist de charme van deze fascinerende taal. De thuisstudie Japans voor beginners leert je naast de kanjitekens ook veel over de opmerkelijke cultuur en samenleving.

Wil je voortaan jouw sushi en sake in het Japans bestellen? Tijdens je trip door Japan jezelf verstaanbaar kunnen maken? Zakendoen met Japanners? Er zijn vele mogelijkheden met deze taal. Ken je trouwens al wat Japanse gebruiken? De Nederlandse directheid is een grote valkuil. Beleefdheid en subtiliteit zijn een echte must. Kun je al op de juiste manier buigen? Begin maar vast met oefenen!

Met Japans op je CV spring je er tussenuit. Juist omdat weinig mensen het spreken en het een echte uitdaging is. Let op, de cursus is geschreven in het Engels.

• Kennis toepassen in je huidige baan
  • Werken met klanten die Japans spreken
  • Werken in het toerisme of de horeca

• Japans spreken en luisteren
  • Teksten lezen en dialogen voeren
  • Jezelf voorstellen
  • Boodschappen doen en in een winkel naar iets vragen
  • Bestellen in een restaurant en een kamer reserveren
  • Je bedrijf voorstellen en een product of dienst aanbieden
  • Telefonisch communiceren
  • E-mails en geschreven communicatie opstellen
  • Deelnemen aan zakelijke ontmoetingen

• De achtergrond van de het Japans
  • De klankleer en het alfabet
  • Woordenschat en grammatica
  • Teksten en dialogen
  • Alledaagse situaties in de privésfeer
  • Zich voorstellen
  • Boodschappen doen
  • Bestellen in een restaurant
  • In een winkel naar iets vragen
  • Een kamer reserveren
  • Alledaagse situaties in de bedrijfssfeer
  • Je bedrijf voorstellen
  • Een product of dienst aanbieden
  • Communicatie via de telefoon
  • E-mail en geschreven communicatie
  • Zakelijke ontmoetingen

Dorien Bex

Dorien Bex is onze docent Japans voor Beginners

Goed om te weten over deze cursus Japans voor Beginners

Welk alfabet wordt in deze studie aangeleerd?
Je leert het Japans alfabet, dus niet het romaji (Japans in ons alfabet).
Hoe lang duurt deze thuisstudie?
Onze studenten doen zo’n 6 tot 9 maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 tot 6 uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen. Het lesgeld in inclusief een jaar begeleiding van jouw persoonlijke docent. Je hebt maar liefst 5 jaar om examen af te leggen. Langer begeleiding nodig van de docent? Je kunt de begeleiding van jouw docent verlengen voor slechts 99 euro per jaar. Neem hiervoor even contact op met ons.
Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?
Na jouw online inschrijving en betaling ontvang je binnen een week het studiemateriaal, op het door jou opgegeven verzendadres. Je krijgt al in 1 werkdag digitaal toegang tot jouw opleiding. Je pakket volgen? Rechtsboven op deze website kun je inloggen op jouw studentenprofiel. Gebruik hiervoor dezelfde inloggegevens als bij jouw inschrijving. In het studentenprofiel vind je de track&trace van jouw pakket, én heb je digitaal toegang tot jouw opleiding.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Jouw studiepakket bestaat uit een tekstboek en een werkboek met een audio-CD.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Japans voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Japans voor Beginners.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat het theorieboek, audiomateriaal en een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Japans voor Beginners