Opleiding

OPLEIDING

Japanse Gezichtsmassage

Wil jij...

 1. Een natuurlijke en gezonde gezichtsgloed opwekken en je klant laten stralen
 2. Leren hoe je een natuurlijke facelift uitvoert
 3. Een professionele Japanse gelaatsmassage kunnen geven
 4. Het spier- en lymfestelsel en de bloedsomloop kunnen stimuleren
 5. Aan de slag als zelfstandig massagetherapeut, met als specialisatie Japanse Gelaatsmassage

Specialist Japanse gezichtsmassage, een beroep met toekomst!

Kobido is een unieke, Japanse gezichtsmassage die door de eeuwen heen verfijnd is tot een techniek die zowel de huid aan de oppervlakte als de dieper gelegen weefsels behandelt. Dit zorgt voor een natuurlijke lifting van het gezicht met een frisse, jeugdige uitstraling als resultaat.

Deze massagekunst is daarom niet meer weg te denken uit de schoonheidsbehandelingen. Het is dé beautybehandeling om een natuurlijke en gezonde gezichtsgloed op te wekken en je klant te laten stralen. In de cursus leer je daarom alle kneepjes van het vak om de massage tot in de puntjes uit te werken.

Kobido-sessies worden afgesloten met een traditioneel kopje thee om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren en het lichaam te zuiveren... Heerlijk!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  6 lesuren

  201.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Japanse Gezichtsmassage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Rotterdam05/09/202005/09/202010u00 - 16u00Zat
Breda04/10/202004/10/202010u00 - 16u00Zon
Amsterdam29/11/202029/11/202010u00 - 16u00Zon

PROGRAMMA

japanse massage, massage, massagetherapeut, ko bi do, lessen, cursus, opleiding, workshop, diploma, onderwijs, avondlessen, leren

Toekomstmogelijkheden

 • Zelfstandig Massagetherapeut (Specialisatie Japanse Gelaatsmassage)
 • Massagetherapeut in een spa (Specialisatie Japanse Gelaatsmassage)
 • Alternatief Therapeut (Specialisatie Japanse Gelaatsmassage)
 • Schoonheidsspecialist (Specialisatie Japanse Gelaatsmassage)

Vaardigheden

 • Een professionele Japanse gezichtsmassage kunnen geven
 • Het spier- en lymfestelsel en de bloedsomloop kunnen stimuleren
 • Je klanten laten stralen door gebruik te maken van unieke handelingen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Schoonheid volgens de Oosterse filosofie
 • Het verschil tussen een Japanse en Westerse gezichtsmassage
 • Hoe ga ik bij een Japanse gezichtsmassage te werk?
 • Welke specifieke technieken pas ik toe?
 • Welke spiergroepen spreek ik aan bij het masseren?
 • Hoe laat ik de stress van mijn klant verdwijnen?
 • Hoe voer ik een natuurlijk facelift uit?
 • Welke andere effecten heeft deze techniek op mijn klant?

japanse massage, massage, massagetherapeut, ko bi do, lessen, cursus, opleiding, workshop, diploma, onderwijs, avondlessen, leren

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Japanse Gezichtsmassage

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Japanse Gezichtsmassage bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 6 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Japanse Gezichtsmassage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Neem voor de cursus Japanse Gelaatsmassage gezichtscrème of olie mee. Wat je verder nog nodig hebt, zal je docent je tijdig over informeren. Je hoeft geen extra materiaal aan te schaffen. Verder neem je een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

japanse massage, massage, massagetherapeut, ko bi do, lessen, cursus, opleiding, workshop, diploma, onderwijs, avondlessen, leren

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 201.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 217.08 euro in plaats van 201.00 euro. Je bespaart dus 16.08 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 37.08 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT