Kaartleggen met Lenormand

1. Alle technieken onder de knie hebben om aan de slag te gaan met Lenormandkaarten
  2. Leren over de mogelijkheden om te starten als Lenormand kaartlezer
  3. Leren over kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
  4. Online begeleid worden door een ervaren Lenormand kaartlegger
  5. Meer weten over de achtergrond van kaartlezen

Professioneel kaartlegger met Lenormand, een beroep met toekomst!

Aan het begin van de negentiende eeuw werd de Franse Marie Anne beroemd door met zelf ontworpen kaarten de toekomst te voorspellen. Ze werd beter bekend als Madame Lenormand en haar kaarten zijn tegenwoordig een wereldwijd begrip. In deze opleiding leer jij er alles over!

Eerst verdiep je je in de achtergrond van de verschillende soorten kaarten. Vervolgens ga je in op de betekenis ervan en leer je hoe de kaarten kunt inzetten om mensen te helpen.

Aan het einde van de studie ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Je kunt de kaarten dan gebruiken om advies te geven over alle belangrijke levenskeuzes en vraagstukken. Leer kaartleggen met Lenormand en help mensen hun leven weer in eigen handen nemen!

kaartleggen, kaartlegger, kaart leggen, kaartlezer, kaartlezen, kaartleggen met lenormand, lenormand, lenormandkaarten, legpatroon, legpatronen, kaartlegging, advies geven, adviseur, grote legging

• Als zzp'er aan de slag met kaartleggen
  • Kaartlegger op evenementen

• Kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
  • Kaartleggingen met één tot vier kaarten
  • Het doortellen van kaarten
  • Verschillende methoden voor de Grote Legging

• De achtergrond van kaartlezen
  • De kaarten en hun betekenis
  • Positieve en negatieve aspecten, tijd en archetypen in de kaarten
  • De betekenislijsten
  • Hoe leg je de kaarten?
  • Kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
  • Kaartleggingen met één tot vier kaarten
  • Het doortellen van kaarten
  • Gedetailleerde duidingen en het combineren van kaarten
  • Uitgewerkte kaartlegging met een legpatroon
  • Voorbereiding Grote Legging: werken met rijen en kolommen
  • De Grote Legging – De verschillende methoden
  • De Grote Legging – Dichtbij-veraf methode
  • Starten als zelfstandig kaartlegger
  • De beroepspraktijk

Renée Merkestijn

Onze docent Renée Merkestijn neemt meer dan één cursus voor haar rekening aan onze school. Ze is de juiste persoon op de juiste plaats om jou om te scholen tot Hooggevoeligheidscoach of Happiness Coach. “Daarnaast doceer ik ook nog de cursus Kaartlezen met Lenormand”, vertelt Renée. “Die ervaring heb ik opgedaan in mijn eigen zaak Energiewerk & Healing”. En alsof dat niet genoeg is, kan Renée vanuit ervaring jou als beste aanleren hoe je een (auto)biografie moet schrijven. Kruip dus alvast in je pen!

Goed om te weten over deze cursus Kaartleggen met Lenormand

Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Is het studiemateriaal digitaal of op papier?
Onze thuisstudies worden speciaal voor jou gedrukt en in een nette map per post naar je verstuurd. Op die manier kun jij in je studie aantekeningen maken. Je krijgt ook digitale toegang tot jouw opleiding. Zo kun je altijd en overal aan je opleiding werken.
Heb ik eigen materialen nodig?
Nee. Het pakket dat je krijgt thuisgestuurd, bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het examen. Hierin vind je het complete cursusmateriaal en een toegangscode tot ons online leerplatform. Mocht je tijdens jouw opleiding de praktijk willen oefenen, dan komt de aanschaf van de benodigde materialen voor eigen rekening.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap en setje kaarten. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Kaartleggen met Lenormand direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Kaartleggen met Lenormand.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Kaartleggen met Lenormand