Lichaamstaalexpert

1. Mensen helpen om hun voorkomen te verbeteren
  2. Op eigen tempo studeren, waar en wanneer je maar wilt
  3. Leren hoe je mensen kunt inschatten door hun gedrag en lichaamshouding te observeren
  4. Zelf workshops organiseren en cliënten coachen
  5. Lichaamstaalexpert op bijvoorbeeld een hr-afdeling

Lichaamstaalcoach, een beroep met toekomst!

Je houding en gedrag zeggen meer dan duizend woorden. Om een goede indruk te maken, is het dus van belang dat je aan je voorkomen werkt. Kun jij je hierin verbeteren of zou je anderen willen helpen om hun voorkomen te verbeteren? Schrijf je dan in voor onze opleiding tot Lichaamstaalcoach. Je studeert op je eigen tempo en wordt begeleid door een ervaren Lichaamstaalcoach. Naast alle aspecten van de lichaamstaal, leer je ook alles over het starten als zelfstandig coach en het werven van klanten.

• Als zzp'er aan de slag als lichaamstaalcoach
  • Het verzorgen van cursussen omtrent lichaamstaal
  • Lichaamstaalexpert in loondienst

• Zelf workshops organiseren en cliënten coachen
  • Lichaamstaal succesvol gebruiken
  • Uitstralen wat je wil door de juiste lichaamstaal
  • Correcte lichaamshoudingen en zithoudingen gebruiken
  • Door lichaamstaal tonen dat je luistert
  • Correct stemgebruik

• Je toekomstmogelijkheden als lichaamstaalexpert
  • Zelf workshops organiseren en cliënten coachen
  • Lichaamstaal succesvol gebruiken
  • Meer zelfvertrouwen door de juiste lichaamstaal
  • Zakelijk succes door de juiste lichaamstaal
  • Leiderschap via lichaamstaal
  • Aantrekkelijker worden door de juiste lichaamstaal
  • Definitie van lichaamstaal
  • Het belang van lichaamstaal
  • De eerste indruk
  • Culturele verschillen
  • Correcte lichaamshoudingen en zithoudingen
  • Het belang van mimiek, lachen en oogcontact
  • Door lichaamstaal tonen dat je luistert
  • Correct stemgebruik
  • De beweging van de armen
  • Creatief gebruik van de ruimte
  • Tegenstrijdige lichaamstaal
  • Lichaamstaal op foto’s

Ilse Van der Schraelen

'Hoofddocent Mode' Ilse Van Der Schraelen is van opleiding handelsingenieur, maar combineert haar commerciële achtergrond nu al jaren met haar voorliefde voor mode en kleding in haar eigen modezaak Daphne Fashion.

Haar kennis en professionele ervaring deelt Ilse graag met haar studenten. Ze doceert met veel liefde de praktijkgerichte cursussen Kleurenconsulent, Stylist, Patroontekenen en andere imago- en modeopleidingen. Daarnaast kun je ook voor de opleiding Commercieel Medewerker bij haar terecht. Een bezige bij en een érg gemotiveerde docente dus!

Goed om te weten over deze cursus Lichaamstaalexpert

Kan ik me aansluiten bij een brancheorganisatie of beroepsvereniging?
Als jij als zelfstandige aan de slag gaat, dan kan je je in sommige gevallen aansluiten bij een brancheorganisatie of beroepsvereniging. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt van verschillende zaken af en is aan verandering onderhevig. Wat de toelatingseisen zijn, kun je bij deze organisaties zelf opvragen.
Hoe lang duurt deze thuisstudie?
Onze studenten doen zo’n 6 tot 9 maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 tot 6 uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen. Het lesgeld in inclusief een jaar begeleiding van jouw persoonlijke docent. Je hebt maar liefst 5 jaar om examen af te leggen. Langer begeleiding nodig van de docent? Je kunt de begeleiding van jouw docent verlengen voor slechts 99 euro per jaar. Neem hiervoor even contact op met ons.
Mag ik voor mezelf beginnen?
Ja, met ons diploma kun jij direct starten in loondienst of als zelfstandig ondernemer (zzp’er). Je dient je alleen nog in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Lichaamstaalexpert direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Lichaamstaalexpert.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 259.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 279.72 euro in plaats van 259.00 euro. Je bespaart dus 20.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Lichaamstaalexpert