Logistiek Medewerker

1. Een uitdagende carrière in de logistieke werksector
  2. De in- en export van goederen van een bedrijf zo goed mogelijk laten verlopen
  3. De goederenstroom in jouw bedrijf nog sneller laten stromen
  4. Leren hoe je het beste samenwerkt met jouw logistiek collega's
  5. Het gemak van thuis studeren ervaren, inclusief online begeleiding

Logistiek medewerker, een beroep met toekomst!

Ben jij goed in organisatie en coördinatie en lijkt het je leuk om in de logistiek te werken? Dan is onze opleiding tot Logistiek Medewerker iets voor jou! Je studeert op je eigen tempo en leert o.a. alles over logistiek en de groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, hulp- en transportmiddelen, order- en verzamelsystemen, het verzamelen van de order, transport, magazijn, onderhoud en schoonmaak in magazijn, milieu en verpakkingen, kwaliteit en hygiënisch werken, welzijn en veiligheid, omgaan met gevaarlijke stoffen, inventariseren van de voorraad, voorraadbeheer en systemen, samenwerken en overleggen en het beeld van de beroepsgroep. Start vandaag met je nieuwe toekomst en schrijf je in, word Logistiek Medewerker.

logistiek, logistiek medewerker, logistiek werk, coördineren, coördinatie, groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, transport, magazijn, voorraadbeheer

• Aan de slag als zelfstandig logistiek medewerker of in loondienst
  • Werken bij een transportbedrijf

• Voorraadbeheer en systemen
  • Samenwerken en overleggen
  • Beeld van de beroepengroep
  • Starten als zelfstandig logistiek medewerker

Arie de Kok

Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede filiaalmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Bovendien moet hij opereren vanuit de behoefte van de klant en de organisatie.”

Door het aanleren van een goed organisatorisch vermogen, stelt hij zijn cursisten in staat tot het in beweging brengen van bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen mensen effectiever, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. In zijn opleidingen krijg je maar liefst 40 jaar ervaring als retailmanager, voorraadbeheerder, bedrijfsleider en adviseur van diverse supermarkten cadeau!

Goed om te weten over deze cursus Logistiek Medewerker

Behaal ik bij deze cursus ook mijn heftruckcertificaat?
Deze thuisstudie leert je de theorie van het werk als logistiek medewerker. Een heftruckcertificaat kun je hierbij niet behalen.
Zijn er bijeenkomsten voor deze cursus?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Moet ik stage lopen?
Stage lopen is bij het merendeel van onze opleidingen geen verplicht onderdeel en dus geen randvoorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, bijvoorbeeld om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren.
Wanneer kan ik beginnen?
Een thuisstudie volgen bij NHBO thuiscursus is de meest flexibele manier om een waardevol diploma te behalen. Je bent niet gebonden aan vaste startmomenten en begint wanneer het jou het beste uitkomt. Zodra jouw betaling bij ons binnen is, sturen we je studiemateriaal toe en kun jij starten.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Logistiek Medewerker direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Logistiek Medewerker.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Logistiek Medewerker