Opleiding

OPLEIDING

Logistiek Medewerker

Wil jij...

 1. Een uitdagende carrière in de logistieke werksector
 2. De in- en export van goederen van een bedrijf zo goed mogelijk laten verlopen
 3. De goederenstroom in jouw bedrijf nog sneller laten stromen
 4. Leren hoe je het beste samenwerkt met jouw logistiek collega's
 5. Het gemak van thuis studeren ervaren, inclusief online begeleiding

Logistiek medewerker, een beroep met toekomst!

Ben jij goed in organisatie en coördinatie en lijkt het je leuk om in de logistiek te werken? Dan is onze opleiding tot Logistiek Medewerker iets voor jou! Je studeert op je eigen tempo en leert o.a. alles over logistiek en de groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, hulp- en transportmiddelen, order- en verzamelsystemen, het verzamelen van de order, transport, magazijn, onderhoud en schoonmaak in magazijn, milieu en verpakkingen, kwaliteit en hygiënisch werken, welzijn en veiligheid, omgaan met gevaarlijke stoffen, inventariseren van de voorraad, voorraadbeheer en systemen, samenwerken en overleggen en het beeld van de beroepsgroep. Start vandaag met je nieuwe toekomst en schrijf je in, word Logistiek Medewerker.
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  269.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

logistiek, logistiek medewerker, logistiek werk, coördineren, coördinatie, groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, transport, magazijn, voorraadbeheer

Toekomstmogelijkheden

 • Aan de slag als zelfstandig logistiek medewerker of in loondienst
 • Werken bij een transportbedrijf
 • Magazijnmedewerker

Vaardigheden

 • Verzamelen van de order
 • Transport
 • Onderhoud en schoonmaak in magazijn
 • Kwaliteit en hygiënisch werken
 • Omgaan met gevaarlijke stoffen
 • Inventariseren van de voorraad
 • Voorraadbeheer en systemen
 • Samenwerken en overleggen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Logistiek en de groothandel
 • De goederenontvangst
 • De goederenopslag
 • Hulp- en transportmiddelen
 • De order- en verzamelsystemen
 • Verzamelen van de order
 • Transport
 • Het magazijn
 • Onderhoud en schoonmaak in magazijn
 • Milieu en verpakkingen
 • Kwaliteit en hygiënisch werken
 • Welzijn en veiligheid
 • Omgaan met gevaarlijke stoffen
 • Inventariseren van de voorraad
 • Voorraadbeheer en systemen
 • Samenwerken en overleggen
 • Beeld van de beroepengroep
 • Starten als zelfstandig logistiek medewerker

logistiek, logistiek medewerker, logistiek werk, coördineren, coördinatie, groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, transport, magazijn, voorraadbeheer

Onze docenten

Arie de Kok

Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede filiaalmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Bovendien moet hij opereren vanuit de behoefte van de klant en de organisatie.”
 
Door het aanleren van een goed organisatorisch vermogen, stelt hij zijn cursisten in staat tot het in beweging brengen van bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen mensen effectiever, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. In zijn opleidingen krijg je maar liefst 40 jaar ervaring als retailmanager, voorraadbeheerder, bedrijfsleider en adviseur van diverse supermarkten cadeau!

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Logistiek Medewerker

Behaal ik bij deze cursus ook mijn heftruckcertificaat?
Deze thuisstudie leert je de theorie van het werk als logistiek medewerker. Een heftruckcertificaat kun je hierbij niet behalen.
Zijn er bijeenkomsten voor deze cursus?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Moet ik stage lopen?
Stage lopen is bij het merendeel van onze opleidingen geen verplicht onderdeel en dus geen randvoorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, bijvoorbeeld om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren.
Wanneer kan ik beginnen?
Een thuisstudie volgen bij NHBO thuiscursus is de meest flexibele manier om een waardevol diploma te behalen. Je bent niet gebonden aan vaste startmomenten en begint wanneer het jou het beste uitkomt. Zodra jouw betaling bij ons binnen is, sturen we je studiemateriaal toe en kun jij starten.
Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Logistiek Medewerker direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Logistiek Medewerker.

logistiek, logistiek medewerker, logistiek werk, coördineren, coördinatie, groothandel, goederenontvangst, goederenopslag, transport, magazijn, voorraadbeheer

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 50.13 -
 3. € 50.13 -
 4. € 50.13 -
 5. € 50.13 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Logistiek Medewerker

InschrijvenContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT