Opleiding

OPLEIDING

MUA: Airbrush

Wil jij...

 1. De revolutionaire techniek van airbrush onder de knie krijgen
 2. De juiste technieken in de vingers krijgen voor een prachtig resultaat
 3. Leren hoe je creatieve looks creëert en aanbrengt
 4. Leren hoe je met de juiste make-up een natuurlijke look creëert
 5. Je met jouw airbrush-specialisatie jezelf onderscheiden van andere visagisten

Specialist airbrush, een beroep met toekomst!

Wil je werken met de prachtige revolutionaire techniek van airbrush? Een resultaat bereiken wat je met kwasten en sponsjes niet voor elkaar krijgt? Dan is de cursus Airbrush iets voor jou!

Make-up aanbrengen met airbrush is erg populair in de fashion –en filmwereld. En het wint nu ook aan populariteit als bruidsmake-up. Logisch, want er zijn vele voordelen van het werken met airbrush. Het is hygiënischer om aan te brengen. Je hoeft het product en het gezicht namelijk niet aan te raken. Geen twijfel over mogelijk, airbrush geeft een natuurlijk uitziend resultaat wat de hele dag blijft zitten.

Je krijgt het allemaal onder de knie met: het airbrushpistool foundation, shading en highlighting aanbrengen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  2 lessen

  6 lesuren

  319.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata MUA: Airbrush

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam21/09/201928/09/201909u00 - 15u00Zat
Rotterdam04/10/201911/10/201909u00 - 15u00Vrij
Breda03/11/201910/11/201909u00 - 15u00Zon

PROGRAMMA

airbrush, make up artist, foundation, airbrush pistooll

Toekomstmogelijkheden

 • Nieuwe opdrachten aantrekken als visagist(e) bijv. bruidsshoot
 • Je bestaande klanten meer expertise bieden
 • Met jouw airbrushspecialisatie jezelf onderscheiden van andere visagisten

Vaardigheden

 • Jij hebt de techniek in de vingers en kan overweg met airbrushpistooltjes
 • Jij weet hoe je vloeibare make-up aanbrengt
 • Jij bent in staat om de juiste make-up samen te stellen
 • Jij creëert een flawless resultaat
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • De verschillende toepassingen van airbrush
 • Werken met het airbrushpistool, compressor en verf
 • De juiste technieken in de vingers krijgen voor een prachtig resultaat
 • Camouflage, shading/highlighting, foundation, blush
 • Werken met stencils en patronen
 • Make-up aanbrengen voor een natuurlijke look
 • Creatieve looks creëren en uitvoeren
 • Onderhoud en gebruik van technisch materiaal

airbrush, make up artist, foundation, airbrush pistooll

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus MUA: Airbrush

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding MUA: Airbrush bestaat uit 2 lessen. Elke les duurt 6 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding MUA: Airbrush vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Jouw medecursisten bij NHBO kiezen ervoor om te werken met kwalitatief eigen materiaal. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, dit bepaal je zélf. Je kan op beautyblue.nl pakketten vinden die perfect aansluiten bij je opleiding. Samengesteld door je docent zodat je zeker bent dat je het juiste materiaal aanschaft. Als je dat handig vindt, kun je zelf een laptop meenemen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdagen aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

airbrush, make up artist, foundation, airbrush pistooll

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 319.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 344.52 euro in plaats van 319.00 euro. Je bespaart dus 25.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 164.52 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT