Opleiding

OPLEIDING

Marketing Basics

Wil jij...

 1. Graag jouw strategisch inzicht verder ontplooien
 2. Kennismaken met de 5P's van de marketing
 3. Weten hoe je klanten wint, behoudt en je omzet verhoogt
 4. Weten hoe je als zelfstandige aan de slag kan gaan
 5. Als marketeer bij een organisatie gaan werken

Marketeer, een beroep met toekomst!

Wie plaatst pakkende content op de bedrijfswebsite denk je? Wie rust niet voordat de omzet is gestegen? Wie zorgt dat de juiste bezoekers op het product afkomen? Juist.. de marketeer!

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast wil je graag jouw strategisch inzicht verder ontplooien. Dat kan allemaal tijdens de opleiding Marketing Basics waarin jij wordt klaargestoomd om als marketeer aan de slag te gaan.

Je leert de marketingmix 5P's op elkaar afstemmen, een concreet marketingplan maken en neemt de klant onder de loep. Schrijf je in en word die vooruitstrevende marketeer!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  3 lessen

  3 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Marketing Basics

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam13/09/201927/09/201909u00 - 12u00Vrij
Rotterdam07/10/201928/10/201919u00 - 22u00Maa
Breda05/11/201919/11/201919u00 - 22u00Din

PROGRAMMA

marketing, doelgroep, segmenteren, klantensegmentatie, omzetverhoging, positionering, marketingstrategie, marketing basics, basis online marketing, basismarketing

Toekomstmogelijkheden

 • Als marketeer bij een organisatie gaan werken
 • Als freelance marketeer starten
 • Je eigen organisatie van goede online marketing voorzien

Vaardigheden

 • De 5P's van de marketing kennen geen geheimen meer voor je
 • Weten hoe je klanten wint, behoudt en je omzet verhoogt
 • Doelgroepen segmenteren en je onderneming positioneren
 • Je kent de voordelen van een goede e-marktingcampagne
 • Je weet hoe je als zelfstandige aan de slag kan gaan
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Je doelgroep bepalen & segmenteren
 • Klanten winnen en behouden
 • Je omzet zo snel mogelijk verhogen
 • De perfecte Marketingmix toepassen(de 5 P’s)
 • Je onderneming positioneren en een strategie ontwikkelen
 • Inleiding tot de wereld van online marketing

marketing, doelgroep, segmenteren, klantensegmentatie, omzetverhoging, positionering, marketingstrategie, marketing basics, basis online marketing, basismarketing

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Marketing Basics

Materiaal Nodig?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Marketing Basics bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Marketing Basics vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze cursus hoef je geen extra materiaal te kopen voor tijdens de lessen. Neem alleen een laptop mee. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Extra praktijkervaring kun je opdoen via een stage, maar dit is niet verplicht. Wanneer je zelf een stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt.

Examen en diploma

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Marketing Basics. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

marketing, doelgroep, segmenteren, klantensegmentatie, omzetverhoging, positionering, marketingstrategie, marketing basics, basis online marketing, basismarketing

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 4 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Online Marketing (Allround) bespaar je maar liefst € 247. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Online Marketing (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

sociale media, nieuwe media, communicatie, facebook, twitter, youtube, foursquare, instagram, ello, snapchat, linkedin, google plus, blog, wordpress, analytics, hootsuite, google adwords, online advertenties, Search Engine Advertising, zoekmachinemarketin

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Online Marketing (Allround)

sociale media, nieuwe media, communicatie, facebook, twitter, youtube, foursquare, instagram, ello, snapchat, linkedin, google plus, blog, wordpress, analytics, hootsuite, google adwords, online advertenties, Search Engine Advertising, zoekmachinemarketin

Carrièremogelijkheden

 • Online marketeer
 • Consulent digitale marketing
 • Werken voor een marketingbureau
 • Werken bij een bedrijf op de marketingafdeling

Info over deze allround opleiding

Om de letters S, E en O kun je echt niet meer heen. Overal, maar écht overal is SEO een must voor de marketeer. Maar ook zonder SEA en social media komt de moderne marketeer nergens. Online Marketing is booming!

Je wilt weten hoe je de hoogste zoekresultaten kunt boeken? En hoe je de tools van Google Analytics daarvoor gebruikt? Je weet straks dé meest doeltreffende zoekwoorden te achterhalen en kunt gericht adverteren. SEA en Google AdWords hebben geen geheimen meer voor jou, en binnen social media beweeg jij je als een vis in het water.

Online marketing groeit snel, geen probleem voor jou. Die nieuwe uitdaging is jou op het lijf geschreven!

Programma

Module 1: Marketing Basics
Module 2: SEO Specialist - Scoren in Google
Module 3: SEA Specialist - Google AdWords
Module 4: Social Media Marketing
Word Online marketing professional

  Diploma

  Klassikaal

  1129.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT