Opleiding

OPLEIDING

Word (Microsoft)

Wil jij...

 1. Misschien wel het meest bekende en meest gebruikte Microsoft-programma leren gebruiken
 2. De uitgebreide mogelijkheden van dit tekstverwerkingsprogramma ontdekken en leren gebruiken
 3. Notities, korte teksten, lange teksten, verhalen of zelfs boeken digitaal kunnen schrijven
 4. Een thuiscursus volgen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt
 5. Een carrière als administratief medewerker

Word-expert, een beroep met toekomst!

Werk jij dagelijks met Microsoft Word? En weet je hoe je kunt zien of je in Word niet te vaak dezelfde woorden gebruikt? Waarschijnlijk is het antwoord op de eerste vraag “Ja” en op de andere vragen “Nee”. In dat geval is onze MS Office Word cursus interessant voor jou! Je leert de belangrijke functies van het programma, efficiënt leren werken met Word, correcte brieven en documenten maken, je tekst en opmaak bewerken, correcte alineaopmaak toevoegen, de pagina opmaken en klaarmaken om af te drukken, tabellen en grafieken invoeren. Word jij Word-expert? Schrijf je dan vandaag nog in.
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  169.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

Toekomstmogelijkheden

 • Administratief medewerker
 • Medewerker redactie lay-out
 • Je eigen documenten opmaken
 • brieven en documenten van anderen verbeteren

Vaardigheden

 • Teksten schrijven in Word
 • Teksten opmaken in Word
 • Handige tips en tricks van Word< gebruiken
 • Alle functies van Word op de juiste manier toepassen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Je toekomstmogelijkheden na deze cursus
 • Belangrijke functies van het programma
 • Efficiënt leren werken met Word
 • Correcte brieven en documenten maken
 • De verschillende toepassingen van Word
 • Je tekst en opmaak bewerken
 • Een correcte alineaopmaak toevoegen
 • De pagina opmaken en klaarmaken om af te drukken
 • Tabellen en grafieken invoeren

Onze docenten

Astrid Verhulst

“Administratie is mijn ding, ik ben er dagelijks mee bezig”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Intussen werkt Astrid al bijna tien jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar baan als docent aan NHBO.
 
Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Zakelijke Communicatie en Secretaresse tot Word en Excel. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus te leren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docent die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Word (Microsoft)

Materiaal Nodig?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee in je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Je hebt zelf een laptop of desktop nodig en toegang tot de software Microsoft Word. Ook heb je internet nodig voor de toegang tot de online leeromgeving.

De opleiding is gebaseerd op de Nederlandstalige pc-versie van de software. Je mag eventueel ook oefeningen doorsturen en het examen afleggen in een Engelstalige of Franstalige versie. Heb je een MAC? Hou er dan rekening mee dat er andere instellingen, voorbeelden, etc. in het lesboek terugkomen aangezien dit specifiek geschreven is voor de pc-versie.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Word (Microsoft) direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Word (Microsoft).

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 169.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 182.52 euro in plaats van 169.00 euro. Je bespaart dus 13.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 23.13 -
 3. € 23.13 -
 4. € 23.13 -
 5. € 23.13 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 6 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

Je gaat op je eigen tempo met de opleiding aan de slag en kan per module onbeperkt examen afleggen. Jouw docent staat je gedurende het studietraject online bij via onze e-campus. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Office Management (Allround) bespaar je maar liefst € 94. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Office Management (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

office manager, office management, allround office manager, Microsoft Office, MS Office, word, excel, powerpoint, outlook, zakelijk engels, zakelijke brieven schrijven, telefoongesprek, telefoongesprekken voeren, administratie, administratie uitvoeren, th

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Office Management (Allround)

office manager, office management, allround office manager, Microsoft Office, MS Office, word, excel, powerpoint, outlook, zakelijk engels, zakelijke brieven schrijven, telefoongesprek, telefoongesprekken voeren, administratie, administratie uitvoeren, th

Carrièremogelijkheden

 • Administratief medewerker of secretaresse
 • Service medewerker
 • Office manager

Info over deze allround opleiding

Wil jij aan het hoofd staan van een administratie? Wil je alles weten over MS Office en aan je communicatie- en taalvaardigheden werken? Investeer dan in je toekomst en schrijf je in voor onze opleiding tot Allround Office Manager! Deze moderne en praktijkgerichte opleiding is het resultaat van een samenwerking tussen de beste en meest ervaren professionals uit het werkveld. Deze doorgewinterde experts zullen je begeleiden tijdens je gehele opleiding.

Je begint met alles te leren over de Algemene (dagelijkse) administratie van een bedrijf.

Gedurende 4 modules word je expert op het gebied van MS Office en leer je werken met Word, Excel, PowerPoint & Outlook.

Daarnaast volg je Zakelijk Engels. Tijdens deze module maak je kennis met de belangrijkste formuleringen in zakelijke brieven en leer je correct taalgebruik hanteren. Je komt ook te weten hoe je een goed telefoongesprek voert en steeds een vriendelijke en geïnteresseerde toon aanhoudt.

Programma

Module 1: Basiscursus Administratie (onderdeel Allround Office)
Module 2: Word (Microsoft)
Module 3: Excel (Microsoft)
Module 4: Outlook (Microsoft)
Module 5: PowerPoint (Microsoft)
Module 6: Engels Zakelijk Schrijven
Word Office manager

  Diploma

  Thuisstudie

  1190.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Word (Microsoft)

InschrijvenContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT