Opleiding

OPLEIDING

NEMAS Middle Management

Wil jij...

 1. Jouw managementtalent verder ontplooien
 2. Leren hoe het is om een managementfunctie te vervullen
 3. De meest diverse managementkwesties kunnen oplossen
 4. Een officieel NEMAS (Nederlandse Management Stichting) –diploma
 5. Werken als teamleider, coördinator of afdelingshoofd

Manager, een beroep met toekomst!

Organiseerde jij vroeger al talentshows? En zijn jouw lef, organisatieskills en oog voor talent altijd jouw USP gebleven? Dan ben jij absoluut uit het juiste hout gesneden om middle manager te worden!

Je karakteriseert je verder met een sterke visie en probleemoplossend vermogen. De toekomstdroom die jij schetst, wordt graag gevolgd door anderen en daarmee ben je een geboren leider. Als middle manager ben je dan ook meer dan alleen een doorgeefluik van de directie naar de werkvloer. Je kunt de meest diverse managementkwesties oplossen en zorgt voor sturing binnen de organisatie.

Tel alles op: strategie, mensen, middelen en opbrengst. Met een officieel NEMAS (Nederlandse Management Stichting) –diploma als resultaat. Door naar de volgende ronde!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Klassikaal

  13 lessen

  3 lesuren

  699.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata NEMAS Middle Management

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda20/08/201919/11/201909u00 - 12u00Din
Rotterdam03/09/201903/12/201919u00 - 22u00Din
Amsterdam20/09/201920/12/201919u00 - 22u00Vrij

PROGRAMMA

opleiding nemas, cursus nemas, workshop nemas, training nemas, nemas middle management leren, nemas diploma halen, NEMAS, management, middle management, manager, leidinggevende, leiding geven, tussenpersoon, klassikaal

Toekomstmogelijkheden

 • Werken als teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager
 • Zelfstandig ondernemer
 • Doorgroeimogelijkheden naar managementfunctie

Vaardigheden

 • Je hebt kennis van organisaties en ondernemingen
 • Je bezit uiteenlopende managementvaardigheden
 • Leiderschap uitoefenen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Maatschappij en organisaties
 • Bedrijfskolom, bedrijfstak en markten
 • Strategische planning
 • Ondernemingsplanning
 • Interne organisatie
 • Zeggenschap in organisaties
 • Leiderschap
 • Medezeggenschap
 • Middle-Management en Bedrijfsvoering
 • Communicatiebeleid
 • Personeelsmanagement
 • Financieel management
 • Marketingmanagement
 • Kwaliteitsmanagement
 • Productiemanagement
 • Logistiek en voorraadbeheer
 • Informatiemanagement

opleiding nemas, cursus nemas, workshop nemas, training nemas, nemas middle management leren, nemas diploma halen, NEMAS, management, middle management, manager, leidinggevende, leiding geven, tussenpersoon, klassikaal

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus NEMAS Middle Management

Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Onze ervaring leert ons dat de interesse voor de opleiding studenten verbindt. Leeftijd speelt hier geen rol in. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding NEMAS Middle Management bestaat uit 13 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding NEMAS Middle Management vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze opleiding hoef je geen extra materiaal te kopen voor tijdens de lessen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het NHBO diploma Middle Management. Daarnaast kun je ook examen doen bij de Associatie voor Examinering voor een officieel NEMAS Middle Management diploma. Hiervoor dien je zelf een afspraak maken. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

opleiding nemas, cursus nemas, workshop nemas, training nemas, nemas middle management leren, nemas diploma halen, NEMAS, management, middle management, manager, leidinggevende, leiding geven, tussenpersoon, klassikaal

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 699.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 754.92 euro in plaats van 699.00 euro. Je bespaart dus 55.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 270.00 - Bij inschrijving
 2. € 161.64 - Startdatum van je opleiding
 3. € 161.64 - Startdatum van je opleiding + 1 maand
 4. € 161.64 - Startdatum van je opleiding + 2 maanden
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT