Opleiding

OPLEIDING

Nagelstylist

Wil jij...

 1. Je eigen nagels professioneel stylen
 2. Een professionele manicure uit kunnen voeren
 3. Gelnagels op de juiste manier kunnen plaatsen en verzorgen
 4. Gelnagels correct bijwerken zodat ze zo goed als nieuw lijken
 5. Aan de slag als nagelstylist in een nagelstudio

Nagelstyliste, een beroep met toekomst!

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw. Steeds vaker doet zij daarom een beroep op de nagelstylist. Lijkt het jou leuk om vrouwen (en een enkele man) een handje te helpen?

In deze praktijkgerichte thuisstudie leer je alles wat je ooit wilde weten over nagelstyling! Een professionele manicure uitvoeren, gelnagels plaatsen en bijwerken, de basis van nail art… je hebt het dankzij de hulp van een ervaren nagelstyliste allemaal razendsnel in de vingers. Met de gratis starterskit kun je bovendien direct zelf aan de slag.

Na deze cursus ben je helemaal klaar om te gaan werken in een nagelsalon of om je eigen studio te starten. Daar tover jij elke nagel om in een waar kunstwerk!

 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  259.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Bekijk klassikaalVergelijk met klassikaal

PROGRAMMA

nagels, nagelstylist, professioneel nagels lakken, nagels lakken, gelnagels, gelnagels plaatsen, gelnagels verzorgen, gelnagels bijwerken, nagelstudio, manicure, geltechniek

Toekomstmogelijkheden

 • Aan de slag als nagelstylist in loondienst
 • Een eigen nagelsalon openen 
 • Je laten inhuren als zelfstandig nagelstylist

Vaardigheden

 • Nagelproblemen herkennen en vakkundig oplossen
 • Gelnagels op de juiste manier plaatsen en verzorgen
 • Gelnagels correct bijwerken zodat ze zo goed als nieuw lijken
 • Gelnagels verwijderen alsof ze er nooit zijn geweest
 • Een professionele manicure geven
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Je toekomstmogelijkheden als nagelstylist
 • Starten als zelfstandig nagelstylist of in bijberoep
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Je eigen nagels professioneel stylen
 • Een professionele manicure uitvoeren
 • Professioneel communiceren met je klant
 • De verschillende fases van de manicure
 • Werken met de geltechniek
 • Het inrichten van je werkomgeving
 • Het belang van een goede werkhouding
 • Werken met professionele producten
 • Structuur van de handen, huid en nagels
 • Herkennen van nagelproblemen en -afwijkingen

nagels, nagelstylist, professioneel nagels lakken, nagels lakken, gelnagels, gelnagels plaatsen, gelnagels verzorgen, gelnagels bijwerken, nagelstudio, manicure, geltechniek

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Nagelstylist

Heb ik eigen materialen nodig?
Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Je hebt toegang nodig tot internet voor het online leerplatform. Mocht je de praktijk willen beoefenen, dan dien je zelf de benodigde praktijkmaterialen aan te schaffen. Pakketten zijn o.a. te koop bij Schoonheidshandel.
Zijn er lessen voor de cursus Nagelstylist?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Hoe leer ik de praktijk als er geen lessen zijn?
Deze thuisstudie leert je de theorie. Als je nog geen ervaring hebt, raden we je aan om veel te oefenen. Dat kan bijvoorbeeld in je eigen netwerk of door een stage. Stage lopen is niet verplicht. Als je daar wel voor kiest, ben je vrij om deze naar eigen inzicht vorm te geven.
Waarom kies ik voor deze cursus?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Je hebt toegang nodig tot internet voor het online leerplatform. Mocht je de praktijk willen beoefenen, dan dien je zelf de benodigde praktijkmaterialen aan te schaffen. Pakketten zijn o.a. te koop bij Beautyblue.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Nagelstylist direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Nagelstylist.

nagels, nagelstylist, professioneel nagels lakken, nagels lakken, gelnagels, gelnagels plaatsen, gelnagels verzorgen, gelnagels bijwerken, nagelstudio, manicure, geltechniek

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor De Ondernemersschool

De Ondernemersschool is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 259.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 279.72 euro in plaats van 259.00 euro. Je bespaart dus 20.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 47.43 -
 3. € 47.43 -
 4. € 47.43 -
 5. € 47.43 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

Je gaat op je eigen tempo met de opleiding aan de slag en kan per module onbeperkt examen afleggen. Jouw docent staat je gedurende het studietraject online bij via onze e-campus. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Beauty Consultant (Allround) bespaar je maar liefst € 425. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Beauty Consultant (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

opleiding beauty consultant, thuisstudie beauty consultant, cursus beauty consultant, opleiding schoonheidsspecialist, cursus schoonheidsspecialist, thuisstudie schoonheidsspecialist, allround schoonheidsspecialist

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Beauty Consultant (Allround)

opleiding beauty consultant, thuisstudie beauty consultant, cursus beauty consultant, opleiding schoonheidsspecialist, cursus schoonheidsspecialist, thuisstudie schoonheidsspecialist, allround schoonheidsspecialist

Carrièremogelijkheden

 • Allround schoonheidsspecialist
 • Pedicure
 • Massagetherapeut
 • Visagist
 • Nagelstylist

Info over deze allround opleiding

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen wilt accentueren?

Ga je zelf graag aan de slag met make-up en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als beautyspecialiste in een gezondheids- en wellnesscentrum of schoonheidssalon? Of misschien wil je starten als zelfstandig schoonheidsdeskundige of allround schoonheidsspecialist?

Dan ben jij geknipt voor de opleiding Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten kan leggen en hoe je hen laat stralen van top tot teen.

Programma

Module: Schoonheidsspecialist
Module: Pedicure
Module: Massagetherapeut
Keuzevak: Professionele Visagie
Keuzevak: Nagelstylist
Word Beauty consulent

  Diploma

  Thuisstudie

  1290.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Nagelstylist

InschrijvenContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT