Opleiding

OPLEIDING

Nailart: Ribbons & Tips

Wil jij...

 1. Leren hoe je gedetailleerde nageldesigns aanbrengt
 2. De meest professionele technieken beheersen voor een prachtig resultaat
 3. Weten welk materiaal je moet gebruiken voor een mooi en langdurig effect
 4. Sjablonen en kleuren combineren voor een prachtig resultaat
 5. Jouw skills als nailartist uitbreiden

Nagelstylist (specialist nailart), een beroep met toekomst!

Jij hebt een vaste hand waar een chirurg jaloers op zou zijn. Komt goed uit, jij gaat ontdekken hoe je artistieke en ranke kunstwerkjes fijntjes aanbrengt. Een nauwkeurige techniek die jij je helemaal eigen gaat maken!

Spreek je creativiteit aan; leer tekeningetjes ontwerpen en sjablonen en kleuren combineren. Verder maak je met professionele technieken sierlijke designs gebaseerd op strikjes en lintjes, met een prachtig resultaat. De Nailart van jouw hand doet iedereen verbazen.

Samen met een vakdocent leer jij alle kennis die je nodig hebt om deze leuke versieringen te creëren. Gedetailleerde designs aanbrengen, is natuurlijk een precies werkje, maar je zal zien: het kan zelfs al met simpele producten zoals Gel- en Acryllak.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  4 lesuren

  149.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Nailart: Ribbons & Tips

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam18/10/201918/10/201914u00 - 18u00Vrij
Breda03/11/201903/11/201914u00 - 18u00Zon
Rotterdam06/12/201906/12/201909u00 - 13u00Vrij

PROGRAMMA

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

Toekomstmogelijkheden

 • Deze cursus is uitermate geschikt voor iedere nagelstylist(e) die al ervaring heeft en technieken wil uitbreiden met deze unieke Nail Art. Zo vul je je cv mooi aan en zorg je voor nieuwe carrièrekansen voor jouw professionele toekomst.

Vaardigheden

 • Jij kunt nagelversieringen in de vorm van linten en strikken creëeren
 • Jij laat elke klant stralen met jouw kunstwerkjes voor prachtige nagels
 • Jij weet welke materialen geschikt zijn voor een mooi en langdurig effect
 • Jij kent de beste technieken om steeds het mooiste resultaat te krijgen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Gel- of Acryllak gebruiken voor specifieke Nail Art
 • De meest professionele technieken voor een prachtig resultaat
 • Welk materiaal gebruik je voor een mooi en duurzaam effect
 • Het ontwerpen van tekeningen en 3D Nail Art
 • Sjablonen en kleuren combineren voor een prachtig resultaat
 • Gebruik je creativiteit voor oogverblindende ontwerpen
 • Laat iedere klant stralen met unieke Nail Art

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Nailart: Ribbons & Tips

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Nailart: Ribbons & Tips bestaat uit 1 les. De les duurt 4 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Nailart: Ribbons & Tips vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen Nailart: Ribbons & Tips hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. Beautyblue heeft echter aan aantal pakketten samengesteld die relevant kunnen zijn voor jouw cursus. Ga naar beautyblue.nl om hun aanbod te bekijken.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 160.92 euro in plaats van 149.00 euro. Je bespaart dus 11.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 70.92 - Startdatum van je opleiding

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 5 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Nailart (Allround) bespaar je maar liefst € 260.09. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Nailart (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

nailart, nail art, nagels lakken, nagellak, nagelsalon, nagelstyling, nagelstylist, nailartist, nagelstudio, nagels, cursus nailart, opleiding nailart, thuisstudie nailart, nagelstudio openen, nagelstudio beginnen, allround nailart opleiding, 3d floral de

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Nailart (Allround)

nailart, nail art, nagels lakken, nagellak, nagelsalon, nagelstyling, nagelstylist, nailartist, nagelstudio, nagels, cursus nailart, opleiding nailart, thuisstudie nailart, nagelstudio openen, nagelstudio beginnen, allround nailart opleiding, 3d floral de

Carrièremogelijkheden

 • Werken in een nagelstudio of schoonheidssalon
 • Je eigen nagelstudio beginnen
 • Vriendinnen van de mooiste designs voorzien

Info over deze allround opleiding

Programma

Module 1: Nailart (Basis)
Module 2: Nailart: 3D Floral Design
Module 3: Nailart: Airbrush
Module 4: Nailart: Logos & Monograms
Module 5: Nailart: Ribbons & Tips
Word Nailartist

  Diploma

  Klassikaal

829.00 654.91 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT