Noors voor Beginners

1. De Noorse taal beheersen, zodat jij kan communiceren met Noren
  2. Jezelf communicatief redden in alledaagse situaties in het Noors
  3. Jouw cv een extraatje te geven door de Noorse taal toe te voegen aan jouw talenlijstje
  4. Op je eigen tempo studeren, waar en wanneer je zelf wilt
  5. Helemaal klaar zijn voor je trip naar Noorwegen

Beginner Noors, een beroep met toekomst!

Ben je ook verknocht aan de zangerige klanken van de Noorse taal? De adembenemende fjorden? Heb je net als vele andere Nederlanders emigratieplannen? Of gewoon een fascinatie voor Scandinavië? Met deze thuisstudie Noors komen je dromen dichterbij.

In Noorwegen zijn er twee schrijftalen, Bokmål en Nynorsk, waarvan Bokmål het meest gangbaar is. Dus die ga je leren. Als je Noors aandachtig leest kun je er met een beetje fantasie wel iets van maken. Een praatje maken? Iets bestellen in een restaurant? Je gaat aan de slag om de melodieuze tongval onder de knie te krijgen.

Noorwegen scoort altijd hoog in het lijstje van meest gelukkige inwoners. Daar word je toch vrolijk van! Bovendien heb je met Noors in the pocket een open deur naar verwante talen, zoals het Deens en Zweeds. Schrijf je in!

noors, noors voor beginners, beginner noors, noors leren, noorse taal, Bokmål, noorse grammatica, noorse woordenschat, noors spreken, noorwegen, basis noors, basisnoors, noors basis, noorse communicatie

• Kennis toepassen in je huidige baan
  • Werken in het toerisme of de horeca

• Jezelf aan iemand voorstellen
  • Boodschappen doen in een winkel en om hulp vragen
  • In een restaurant een bestelling plaatsen
  • Een kamer boeken in een hotel
  • Alledaagjes praatjes maken
  • Gemakkelijke teksten lezen en schrijven

• De klankleer en het alfabet
  • Woordenschat en grammatica
  • Teksten schrijven en dialogen voeren
  • Jezelf voorstellen
  • Boodschappen doen en in een winkel naar iets vragen
  • Bestellen in een restaurant en een kamer reserveren

Carina Dumont

Carina Dumont is helemaal weg van Noorwegen: "Mijn liefde voor de taal en voor het land, dragen ertoe bij dat ik nog steeds met evenveel enthousiasme les geef. Na diverse studies in België en in Noorwegen aan de universiteit van Oslo, ben ik in 1996 begonnen met les geven. Hierdoor heb ik de nodige ervaring opgedaan om een cursus op te zetten speciaal voor afstandsleren."

Goed om te weten over deze cursus Noors voor Beginners

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Noors voor beginners hebt afgerond, heb je een niveau A1/A2 van de Noorse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee! Noors voor beginners van NHBO Thuisstudie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen en hebt dus meteen alles in huis om van je thuisstudie Noors voor Beginners een succes te maken. Je hebt een oefenboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Noors voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Noors voor Beginners.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Noors voor Beginners