PR Manager

1. PR succesvol kunnen inschakelen in je onderneming (of die van een cliënt)
  2. Een professionele PR-strategie kunnen opstellen én uitvoeren
  3. Een breed en loyaal netwerk kunnen uitbouwen
  4. Overtuigende persberichten, speeches en online boodschappen kunnen schrijven
  5. Je toekomstmogelijkheden als professioneel PR-Manager vergroten

Pr-manager, een beroep met toekomst!

Ooit gedacht aan een carrière als PR-Manager? Je studeert op je eigen tempo terwijl je begeleid wordt door een ervaren PR-Manager. Je leert o.a. PR inschakelen in je onderneming of organisatie, omgaan met vertrouwelijke informatie, contacten met de pers verzorgen, een professioneel pr-plan opstellen, persberichten, toespraken en artikelen schrijven, de verschillende communicatietechnieken en ethiek binnen het vakgebied. Zet vandaag de eerste stap richting je nieuwe carrière, schrijf je in!

• Werken als interim/freelance pr-manager
  • Pr-manager in loondienst
  • Geven van workshops op het gebied van public relations

• Pr inschakelen in je onderneming of organisatie
  • Omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Contacten met de pers verzorgen
  • Een professioneel pr-plan opstellen
  • Persberichten, toespraken en artikels schrijven
  • Commercieel succes behalen
  • Het internet inschakelen voor je acties

• Je toekomstmogelijkheden als pr-manager
  • Pr inschakelen in je onderneming of organisatie
  • Omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Contacten met de pers verzorgen
  • Een professioneel pr-plan opstellen
  • Het belang van een efficiënt netwerk
  • De werking van een pr-bureau
  • Persberichten, toespraken en artikels schrijven
  • De verschillende communicatietechnieken
  • Commercieel succes behalen
  • Public relations en maatschappij
  • Ethiek binnen het vakgebied
  • Marketing en corporate communication
  • De verschillende publieksgroepen
  • Het internet inschakelen voor je acties
  • De voordelen van pr
  • De werking van een pr-bureau

Michel Stuer

Met een diploma communicatiemanagement op zak begon onze docent Michel Stuer ruim 30 jaar geleden aan zijn carrière voor een groot reclamebureau. Diverse managementfuncties heeft Michel nadien uitgeoefend. Eerst in dienstverband, later op zelfstandige basis.

“Met ervaring als communicatieadviseur voor o.a. de VAR en Radio2, ben ik in staat geweest een cursussen te schrijven zoals PR-Management”, zo zegt Michel.  Doordat Michel zo veel functies zelf heeft uitgeoefend, is hij ook te geknipte man om jou om te scholen tot jobcoach.

Goed om te weten over deze cursus PR Manager

Materiaal Nodig?

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Wil je jouw kennis uit de opleiding PR Manager direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma PR Manager.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 269.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 290.52 euro in plaats van 269.00 euro. Je bespaart dus 21.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over PR Manager