Portugees voor Beginners

3. Goed voorbereid zijn voor een verblijf in Portugal
  4. Je verstaanbaar kunnen maken in alledaagse situaties in Portugal
  5. Studeren op eigen tempo, inclusief online begeleiding

Taalkundige, een beroep met toekomst!

Heb je zin om mee te zingen met een fado? In Lissabon zonder hakkelen sardientjes te bestellen? Of je mening te geven over een heerlijke port? Met de thuisstudie Portugees voor beginners leer je jezelf verstaanbaar maken in deze prachtige taal.

Zodra je een woordje Portugees spreekt heb je een goede reden om te gaan wonen aan de Algarve of te gaan werken in kleurrijk Lissabon. Je mogelijkheden reiken zelfs nog verder. Denk eens aan het Portugees sprekende land Brazilië met haar 207 miljoen inwoners. Een expatbestaan, lange reis of nieuwe zakenrelaties zijn binnen handbereik.

Val lekker op met Portugees op je CV en leer een taal die zowel prachtig als nuttig is.

• Jezelf goed verstaanbaar maken tijdens reizen naar Portugal
  • Jezelf verstaanbaar maken tijdens zakelijke besprekingen
  • Volg onze cursus Portugees voor gevorderden om je kennis nog verder uit te breiden

• Je leert je uitdrukken in het Portugees in privésituaties
  • Je leert je uitdrukken in het Portugees in zakelijke bijeenkomsten
  • Je kunt onze cursus Portugees voor gevorderden volgens om je kennis nog verder uit te breiden

• Jezelf voorstellen
  • Boodschappen doen
  • Bestellen in een restaurant
  • In een winkel naar iets vragen
  • Een kamer reserveren
  • Je bedrijf en jezelf voorstellen
  • Een product/dienst aanbieden
  • Communicatie via de telefoon
  • E-mail en geschreven communicatie
  • Zakelijke ontmoetingen

Goed om te weten over deze cursus Portugees voor Beginners

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Portugees voor beginners hebt afgerond, heb je een niveau A2/B1 van de Portugese taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee! Portugees voor beginners van NHBO Thuisstudie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.

Jouw studiepakket bestaat uit een lesboek met uitleg en opdrachten. Inclusief ruim 2 uur audiomateriaal.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Portugees voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Portugees voor Beginners.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Portugees voor Beginners