Portugees voor Gevorderden

2. Verschillende uitdrukkingen en zegswijzen in het Portugees leren
  3. Portugese artikelen en teksten kunnen lezen
  4. Uitvoerige conversaties kunnen voeren in het Portugees
  5. Goed voorbereid zijn voor een langdurige verblijf in een land met Portugees als voertaal

Taalkenner, een beroep met toekomst!

Met de typisch Portugese snelle en luide manier van praten heb je inmiddels kennis gemaakt. Een kabeljauw bestellen in een tascas lukt je ook nog wel. Je bent klaar om een stapje verder te gaan! De thuisstudie Portugees voor gevorderden gaat je erbij helpen.

Je gaat leren een uitgebreider gesprek te voeren en de juiste spelling toe te passen. Met je nieuwe gespreksstof kun je je straks prima redden in werksituaties of pittige discussies. En na het oefenen van je leesvaardigheid ben je goed voorbereid om eindelijk de bekende boeken van Braziliaanse schrijver Paulo Coehlo in de originele vorm lezen.

Zie jij jezelf binnenkort al Portugees verstaan, lezen, spreken én schrijven? Schrijf je in!

• Toepassen in je huidige werk
  • Werken in het toerisme of de horeca
  • Werken in het buitenland

• Portugese uitdrukkingen en zegswijzen gebruiken
  • Portugese artikelen en teksten lezen
  • Uitvoerige conversaties voeren
  • Specifieke situaties benoemen
  • Gedetailleerde productinformatie geven

• Nieuwe woordenschat en grammatica
  • Uitdrukkingen en zegswijzen
  • Portugese artikelen en teksten
  • Uitvoerige conversaties voeren
  • Specifieke situaties benoemen
  • Gedetailleerde productinformatie geven
  • Nuttige zakelijke termen

Goed om te weten over deze cursus Portugees voor Gevorderden

Materiaal Nodig?

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Voor eventuele extra benodigd materiaal kun je contact met ons opnemen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Portugees voor Gevorderden direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Portugees voor Gevorderden.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Portugees voor Gevorderden