Presentatietechnieken

1. Jouw presentatievaardigheden behoorlijk opkrikken
  2. Weten hoe je om moet gaan met je plankenkoorts
  3. Weten hoe je met jouw presentatie een blijvende positieve indruk achterlaat
  4. Methodes kunnen beheersen, waarmee je rustig en professioneel overkomt tijdens je presentatie
  5. Ook leren hoe je jezelf goed kunt presenteren in een sollicitatiegesprek

Expert op het gebied van presenteren, een beroep met toekomst!

Moet jij regelmatig presentaties geven en gaat je dat niet altijd goed af? Dan kun je wel wat handvatten gebruiken! Eén manier om dat te doen is door het volgen van de cursus Presentatietechnieken van NHBO. Aan bod komt spreekvaardigheid, mensenkennis, het geheugen en leertypes, een presentatie voorbereiden, hulpmiddelen, plankenkoorts en andere angsten en solliciteren. Je wordt begeleid door een expert op het gebied van presentatietechnieken. Voortaan vol zelfvertrouwen presenteren? Schrijf je dan vandaag nog in!

• Geven van presentaties
  • Jezelf presenteren in een sollicitatiegesprek
  • Geven van workshops op het gebied van presentatietechnieken

• Spreekvaardigheid
  • Een presentatie voorbereiden
  • Solliciteren

• Spreekvaardigheid
  • Mensenkennis
  • Het geheugen en leertypes
  • Een presentatie voorbereiden
  • Hulpmiddelen
  • Plankenkoorts en andere angsten
  • Solliciteren

Hilde Mortelmans

Freelance secretaresse Hilde Mortelmans is docent Management Assistant, Freelance Secretariaat, Presentatietechnieken en Duits. Ze begeleidt haar studenten vanuit Portugal. Leren en doceren op afstand kan je in haar geval dus érg letterlijk nemen. Vanuit warmere oorden leidt ze verder een vertaalbureau.

“Mijn interesse in de secretariaatsopleidingen is duidelijk gezien mijn loopbaan, denk ik. De cursus Duits voor beginners komt dan weer voort uit mijn passie voor talen”, vertelt ze. “Ik heb ervaren dat, hoe meer talen je kent, hoe meer je kunt genieten van wat de wereld te bieden heeft.”

Goed om te weten over deze cursus Presentatietechnieken

Materiaal Nodig?

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig. Eventueel praktijkmateriaal om mee te oefenen komen voor eigen rekening.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Presentatietechnieken direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Presentatietechnieken.

Daarom kies je voor Ondernemersschool

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 239.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 258.12 euro in plaats van 239.00 euro. Je bespaart dus 19.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Presentatietechnieken