Opleiding

OPLEIDING

Sales: Luisteren

Wil jij...

 1. Altijd de beste deals scoren
 2. In 1 cursusdag leren hoe je strategisch en actief luistert naar de behoeften en twijfels van je klant
 3. Weten hoe je blijft bouwen en investeren in een persoonlijke relatie met je klant
 4. Leren hoe je authentiek blijft tijdens elk verkoopgesprek
 5. Een carrière in de wereld van sales

Sales specialist, een beroep met toekomst!

Elke goede verkoper weet dat aandachtig luisteren essentieel is voor de verkoop. Door strategisch te luisteren naar de klant en goed te letten op (on)bewuste signalen, achterhaal je wat de klant wil en zelfs wat deze voelt. Met behulp van die kennis zeg je de juiste dingen op het juiste moment. Zo scoor je altijd de beste deals.

Met deze praktijkgerichte dagopleiding, Sales: Luisteren, leer je in 1 dag strategisch en actief te luisteren naar de behoeften en twijfels van je klant.

Je leert hoe je signalen herkent en hierop inspeelt, waardoor je snel maar spontaan een vertrouwensband creëert met je klant. Op deze manier krijgt elke klant het gevoel dat ze écht geholpen worden. Schrijf jezelf nu in en lanceer je salescarrière!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  6 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Sales: Luisteren

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Arnhem04/09/201904/09/201909u00 - 15u00Woe
Breda16/09/201916/09/201909u00 - 15u00Maa
Groningen24/09/201924/09/201909u00 - 15u00Din
Eindhoven09/10/201909/10/201909u00 - 15u00Woe
Utrecht18/10/201918/10/201909u00 - 15u00Vrij
Rotterdam31/10/201931/10/201909u00 - 15u00Don
Amsterdam11/11/201911/11/201909u00 - 15u00Maa

PROGRAMMA

verkoopstraining, strategisch luisteren, sales, verkoper, verkoop, winst, boeken, aandachtig, opleiding

Toekomstmogelijkheden

 • Verkoper
 • Sales verantwoordelijke
 • Sales manager
 • Vertegenwoordiger

Vaardigheden

 • Jij plaatst de klant steeds boven de deal tijdens elk gesprek
 • Jij bouwt aan en investeert in een persoonlijke relatie met je klant
 • Jij weet hoe je authentiek blijft tijdens elk verkoopgesprek
 • Je haalt elke deal vlot binnen en zorgt voor vertrouwen
 • Je zoekt steeds nieuwe manieren om klanten van dienst te zijn.
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Het gesprek afremmen
 • Onderbreken: een kapitale blunder
 • Verduidelijken en parafraseren: toenadering tot de klant zoeken
 • Behoeften en emoties herkennen en achterhalen
 • Vragen stellen met precisie
 • De anekdote: een kleine moeite voor grote voordelen

verkoopstraining, strategisch luisteren, sales, verkoper, verkoop, winst, boeken, aandachtig, opleiding

Onze docenten

Silvia Dragt

"Mijn naam is Silvia Dragt en mijn missie is om via de muziek die ik maak, volwassenen en kinderen weer in verbinding te brengen met wie ze in de essentie zijn."

Silvia is een duizendpoot: niet alleen beheerst ze de kunst van de creatieve therapie, ze is een geboren coach en ze blinkt uit in andere vakgebieden.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Sales: Luisteren

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Sales: Luisteren bestaat uit 1 les. De les duurt 6 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Sales: Luisteren vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

verkoopstraining, strategisch luisteren, sales, verkoper, verkoop, winst, boeken, aandachtig, opleiding

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT